Blogs2024-02-06T11:17:33+02:00

Blogs

  • Xebia AI Winter Jam

Lars Rijnen en Christian Sanders, medewerkers van Whyellow, hebben de Xebia AI Winter Jam bezocht. Lees hier hun inzichten.

Detachering en Team as a Service bieden een oplossing voor hetzelfde probleem, maar daar houdt de vergelijking wel op.

UX design kan je applicatie maken of breken. Welke principes moet je toepassen voor de ultieme gebruikservaring?

IT-personeel is en blijft schaars. Zijn er 'out of the box'-oplossingen te bedenken als aanvulling op de bestaande recruitment en sourcing kanalen? Wij denken van wel!

Testen ná bouwen is van de oude stempel. Met deze best practices bespaar je kostbare tijd door je concept al vroegtijdig te testen en valideren.

Tijd dus om eens stil te staan bij hoe wij ervoor zorgen dat we onze kennis met elkaar delen, en - niet onbelangrijk - hoe we onze kennis op peil houden.

Ben je op zoek naar de beste digitale oplossing voor jouw vraagstuk, maar heb je geen tijd om hier maandenlang over na te denken?

Een strategisch veranderprogramma organiseren is niet eenvoudig. De lijn tussen succes en falen is dun. Dit zijn de gouden tips voor succes.

Leuk die certificaten aan de muur, maar wat betekent dat nou eigenlijk in de praktijk?

Wat is het juiste moment voor het adopteren van nieuwe technologieën? Het is niet altijd verstandig direct op een innovatie te springen. Lees in deze blog waarom.

Technologische ontwikkelen komen en gaan sneller dan ooit. Tegelijkertijd zijn goede IT-ers schaars. Hoe kan je als organisatie nog innoveren?

Een app laten ontwikkelen... en dan? Onze developer Joël vertelt het geheim voor een goede aanpak.

Wat is machine learning precies? Wij leggen de basics uit.

< Tech zone

Ander nieuws

Nieuws >

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op
Ga naar de bovenkant