Stoom je klaar voor het bedrijfsleven met een (afstudeer)stage bij Whyellow

Ieder half jaar ontvangen wij vier tot vijf stagiairs die binnen de muren van Whyellow gaan werken aan een praktijkcase. Hoewel je als stagiair niet meedraait in een ontwikkelteam, vorm je met je medestagiaires en -afstudeerders je eigen team met onder andere een dagelijkse stand-up meeting. Wel doe je mee met alle activiteiten van Whyellow, zoals borrels en kennissessies. Zo proef je echt de Whyellow sfeer en word je klaargestoomd voor het bedrijfsleven.

Job’s stage bij Whyellow

Job presentatie stage lopen bij Whyellow

“Als Software Engineer student heb ik onderzoek gedaan naar verschillende ‘machine learning frameworks’ en deze technieken toegepast in het systeem van DIMS, een van de klanten van Whyellow.

Dit bedrijf plaatst sensoren in onder andere trailers en containers en verzamelt allerlei data. Met deze data kunnen door machine learning in te zetten, diverse voorspellingen worden gedaan. Zo is er aan de portal een functie toegevoegd waarmee klanten van DIMS kunnen voorspellen hoeveel kilometer een sensor zal afleggen binnen nu en een aangegeven datum. Of wanneer een sensor bijvoorbeeld 100.000 km heeft afgelegd. En dat is dan weer handig voor het inplannen van onderhoud.

Whyellow is een bedrijf met stuk voor stuk gezellige collega’s. Heb je een vraag, stel hem! Iedereen helpt elkaar en de begeleiding is super. Dankzij Brandon en Mark heb ik ontzettend veel geleerd en een mooi product kunnen realiseren. En natuurlijk met hulp de van andere collega’s wanneer je een specifieke vraag hebt over een bepaalde techniek bijvoorbeeld. En ik gebruik hier ‘collega’s’ omdat je dat hier als stagiair ook gewoon bent. Ook met de Fill Your Brain Borrel om ‘tot rust te komen’ en kennis te delen, en de Kill Your Brain Borrel om stoom af te blazen zit je hier als stagiair zeker goed.”

– Job, stagiair herfst 2018.

Onze stage- en afstudeeropdrachten

Bij Whyellow hebben we verschillende projecten voor zowel derdejaarsstages en afstudeerstage gebundeld in een stageboekje. Hier vind je ieder half jaar nieuwe projecten voor verschillende opleidingen en binnen andere onderwerpen.

Bekijk het stageboekje

Liever zelf een opdracht bedenken?

Bij Whyellow lopen er ook wel eens stagiairs rond die aan hun eigen opdracht werken. Mits deze binnen de kaders van Whyellow vallen, kunnen wij je helpen met het goed definiëren en uitvoeren van deze opdracht. Heb jij een idee? Maak vooral een afspraak met ons om te bekijken hoe we jou verder kunnen helpen met je project.

Maak een afspraak

Wil jij bij Whyellow afstuderen of stage lopen? Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismaking.

Meer informatie

… Of toch nog even wachten? Wij versturen ieder half jaar een e-mail met onze nieuwste stage- en afstudeeropdrachten en vacatures.
Aanmelden is simpel: vul gewoon je gegevens hieronder in het formulier in!