welkom.

Stoom je klaar voor het bedrijfsleven met een (afstudeer)stage bij Whyellow

Ieder half jaar ontvangen wij vier tot vijf stagiairs die binnen de muren van Whyellow gaan werken aan een praktijkcase. Hoewel je als stagiair niet meedraait in een ontwikkelteam, vorm je met je medestagiaires en -afstudeerders je eigen team met onder andere een dagelijkse stand-up meeting. Wel doe je mee met alle activiteiten van Whyellow, zoals borrels en kennissessies. Zo proef je echt de Whyellow sfeer en word je klaargestoomd voor het bedrijfsleven.

Pleun Otten

Pleun’s stage bij Whyellow

Tijdens mijn stage bij Whyellow heb ik een dashboardapplicatie ontwikkeld voor CTOUCH schermen, wat een geweldige ervaring was. Samen met mijn duopartner hebben we elk team van cruciale projectinformatie voorzien, zoals sprintvoortgang en taken, en dit alles moest gebouwd worden met .NET MAUI. De uitdaging was groot, maar ik dook er met volle energie in.

Het teamwork binnen het team was fantastisch; iedereen stond klaar om te helpen en we namen de tijd om mogelijke oplossingen te bespreken. Het grootste leermoment voor mij was het nemen van eigenaarschap over mijn opdracht, waarbij ik niet alleen codeerde maar ook belangrijke beslissingen nam. Dit heeft niet alleen mijn technische vaardigheden verbeterd, maar ook mijn professionele bekwaamheid.

De positieve stagebegeleiding was een sterke ruggensteun; ik waardeerde de tijd die de begeleiders namen, hun denkwerk bij het vinden van oplossingen en de bruikbare tips die ik ontving. Het was prettig en professioneel, en het maakte mijn stageperiode compleet.

Wat ik bij Whyellow heb geleerd, gaat verder dan alleen technische vaardigheden. Het heeft me een duidelijk beeld gegeven van het leven als ontwikkelaar in een bedrijfsomgeving. De bedrijfscultuur bij Whyellow maakte indruk op me; de warmte, het respect en de positieve vibes maakten dat ik me echt onderdeel van het team voelde. Ik heb niet alleen mijn studie afgerond, maar ook een waardevolle ervaring opgedaan bij Whyellow.

Lees verder

Onze stage- en afstudeeropdrachten

Bij Whyellow hebben we verschillende projecten voor zowel derdejaarsstages en afstudeerstage gebundeld in een stageboekje. Hier vind je ieder half jaar nieuwe projecten voor verschillende opleidingen en binnen andere onderwerpen.

Bekijk het stageboekje

Liever zelf een opdracht bedenken?

Bij Whyellow lopen er ook wel eens stagiairs rond die aan hun eigen opdracht werken. Mits deze binnen de kaders van Whyellow vallen, kunnen wij je helpen met het goed definiëren en uitvoeren van deze opdracht. Heb jij een idee? Maak vooral een afspraak met ons om te bekijken hoe we jou verder kunnen helpen met je project.

Maak een afspraak

Wil jij bij Whyellow afstuderen of stage lopen? Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismaking.

Meer informatie