OutSystems2022-10-07T10:11:37+02:00
OutSystems partner Whyellow
Slide 1

OutSystems

Onbeperkte
mogelijkheden met
OutSystems

De ervaring en expertise van Whyellow en de onbeperkte mogelijkheden van Outsystems maken samen een gouden combinatie.

High code, Low-code – een perfecte combinatie

Wat is de ideale balans tussen ‘high code’ en low-code? Bij welke applicaties kies je voor ‘high code’ en bij welke juist niet? Wanneer is low-code geschikt voor een organisatie? En is low-code nu echt zo anders dan ‘high code’?

Whyellow is sinds 2022 OutSystems partner. In onze ogen het beste Low-Code Application Platform (LCAP) dat momenteel beschikbaar is.

Van oorsprong ontwikkelen wij applicaties op maat op basis van ‘high code’. Waarom hebben we nu dan ook low-code development aan ons technologieportfolio toegevoegd? Het antwoord is simpel: wij ontwikkelen digitale oplossingen voor unieke uitdagingen, op basis van de best passende technologie.

En die best passende technologie is soms high- en soms low-code, vaak ook juist een combinatie van de twee. Nu we OutSystems partner zijn kunnen we door de combinatie van high-code en low-code development nog beter op elke digitale uitdaging inspelen.

Over low-code

Low-code, het buzzword van de afgelopen jaren. Iedereen zou applicaties kunnen ontwikkelen op basis van een low-code platform, zonder substantiële IT-achtergrond. Daarmee is low-code vaak op een lijn gezet met no-code, terwijl de huidige low-code platformen zoveel meer zijn dan tools om ‘even snel’ een applicatie te bouwen.

Een low-code platform is, juist voor software engineers, een gereedschapskist die alle tools bevat om te kunnen automatiseren en daarnaast dienst doet als integratieplatform waarmee data tussen verschillende systemen uitgewisseld worden.

Bij het ontwikkelen op een LCAP worden DevOps-activiteiten, zoals testen, integreren, monitoren, en opleveren zoveel mogelijk op het platform geautomatiseerd. Automatisering van deze iteratieve processen maakt dat applicaties vaak sneller, en beter, kunnen worden opgeleverd.

Maak het verschil met unieke software

OutSystems Customer Experience

Creëer fantastische klantervaringen

OutSystems Customer Experience

Moderniseer IT landschap

OutSystems Customer Experience

Automatiseer bedrijfsprocessen

OutSystems Customer Experience

Vergroot wendbaarheid

Wanneer low-code?

Vaak wordt gezegd: wil je veel en snel applicaties ontwikkelen? Dan is low-code development voor jouw organisatie de beste optie! Of dat zo is hangt echter af van jouw unieke situatie.

Software op maat helpt organisaties uniek en onderscheidend te zijn met technologie. Of het nu gaat om het creëren van fantastische klantervaringen, moderniseren van het IT landschap of automatiseren van je unieke bedrijfsprocessen, de keuze voor de technologie hangt helemaal af van de specifieke situatie van de organisatie.

Bij organisaties die veel applicaties tegelijk, snel en futureproof naar de markt willen brengen past een low-code platform heel goed. Het ene platform is het andere echter niet. We zijn dan ook heel blij dat we na een grondige analyse van verschillende platforms voor OutSystems hebben kunnen kiezen.

Waarom OutSystems?

Whyellow kiest niet zomaar voor OutSystems.

Met OutSystems kunnen de teams van Whyellow niet alleen snel kritische applicaties maken en implementeren, maar ze kunnen dat ook beter met OutSystems dan met andere systemen.

OutSystems is met recht een ‘full-stack’- en ‘full life-cyle’-platform. Het heeft zich bewezen als ‘high productivity’-platform, zowel voor oplossingen waarmee een klantgerichte omnichannel-communicatiestrategie kan worden gerealiseerd als voor een schaalbare multicloud backend.

OutSystems heeft de beste opties voor uitbreidingen en integratie en kent daardoor geen beperkingen voor onze ontwikkelaars. Investeer je als organisatie in het OutSystems-platform dan ontwikkel je snel, goed en voor (groei in) de toekomst.

Eerst zelf ervaren hoe OutSystems werkt? Maak onbeperkt gebruik van de OutSystems Free Edition en start vandaag nog met het bouwen van je eerste app.

Probeer OutSystems gratis

Het platform

OutSystems is ontworpen voor schaalbaarheid, veiligheid, performance en flexibele deployment

✓ Full stack Ontwikkel complete apps ‘from scratch’ – front-end tot back-end – in visuele ontwikkelomgeving

✓ Integratie Eenvoudig integreren met bestaande systemen, REST, SOAP, API, cloud services, en databases – multi-device & omnichannel

✓ No limits for developers Zonder beperkingen uit te breiden met eigen code

✓ Full life cycle Gebruik de out of the box DevOps-tools voor je CI/CD.

Whyellow en OutSystems – een gouden combinatie

Whyellow heeft high-code en low-code expertise onder één dak. Wij zullen altijd de best passende technologie adviseren en toepassen. Of dat nu high of low-code development is.

Onze teams bestaan uit ervaren software engineers, HBO- en WO-afgestudeerd in informatica of soortgelijke richting. Daardoor besteden zij veel aandacht aan de IT-strategie en ontwikkelen zij op een manier die rekening houdt met toekomstig gebruik van de applicaties en het platform.

En hoe ‘eenvoudig’ visueel ontwikkelen op een low-code platform ook mag lijken, er is kennis van zaken en ervaring voor nodig om die belofte waar te maken.

De ervaring en expertise van Whyellow en de onbeperkte mogelijkheden van OutSystems maken samen een gouden combinatie.

OutSystems voor jou?

We gaan graag in gesprek over de best passende technologie voor jouw uitdagingen.

  Naam*:
  E-mailadres*:
  Organisatie:
  Bericht*:

  Blogs en nieuws

  • Xebia AI Winter Jam
  • Stage Pleun van Otten

  Ook de meest onderscheidende klantervaringen of efficiënte processen voor jouw organisatie?

  Met een demo laten we je graag zien hoe OutSystems voor jou kan werken

  Neem contact op
  Ga naar de bovenkant