nieuws.

Whyellow opnieuw uitgeroepen tot een Great Place to Work!

Whyellow heeft opnieuw een geweldige prestatie geleverd! We zijn voor de vijfde keer erkend als een topwerkplek, met een indrukwekkende score van 97%! En wat het nog beter maakt, is dat al onze medewerkers de enquête hebben ingevuld, wat laat zien hoe toegewijd we zijn aan openheid en samenwerking.
Als enthousiaste IT-professionals willen we graag wat meer vertellen over hoe we deze score hebben behaald. We hebben een aantal vragen beantwoord die verdeeld waren over verschillende onderwerpen. Hier zijn de belangrijkste punten

Eerlijkheid, veiligheid en vertrouwen: 99%

In ons team is het belangrijk dat we elkaar vertrouwen en ondersteunen. Dat zorgt ervoor dat we een sterke band hebben en ons met elkaar verbonden voelen.

GPTW_eerlijkheid

Cultuur en verwelkoming: 98%

Bij Whyellow koesteren we een omgeving die warm en gastvrij is, waar iedereen zich welkom voelt en ons management hoog scoort in het waarmaken van beloften. We erkennen echter de noodzaak om onze toekomstplannen nog transparanter te delen.

Werkomgeving en balans werk/prive: 97%

Hoewel onze werkplek en de mogelijkheid om vanuit huis te werken worden gewaardeerd, streven we naar een betere balans tussen werk en privé, evenals naar arbeidsvoorwaarden die nog meer tegemoetkomen aan de behoeften van ons team

Management en communicatie: 97%

Ons management wordt geprezen voor hun eerlijkheid, onpartijdigheid en luisterend oor voor alle medewerkers, wat bijdraagt aan een sfeer van openheid en samenwerking.

Betekenis en maatschappelijke bijdrage: 94%

We zijn trots op ons bedrijf, maar we weten ook dat er nog dingen zijn die we kunnen verbeteren. Vooral willen we meer betekenis geven aan ons werk en een grotere impact hebben op de samenleving. Gelukkig zijn we op de goede weg en streven we ernaar om dit jaar actie te ondernemen, met initiatieven zoals het stimuleren van het gebruik van e-bikes.

Om deze fantastische prestatie te vieren, hebben we iets speciaals in petto! In navolging van het succes van de stoelmassages van vorig jaar, bieden we binnenkort onze medewerkers de kans om een ​​levensecht portret te laten maken. Blijf op de hoogte voor meer informatie via onze sociale media-kanalen! Vergeet niet om ons te volgen!

Deel deze blog

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste stageopdrachten en interessante vacatures?
Schrijf je in voor onze vacature-update!