Werken bij Whyellow.

Wij dansen de laatste uurtjes van de week achter ons bureau, hebben een vaste ‘3 uur snack’ en spelen tafelvoetbal in de pauze.

Wij zijn Whyellow.

Zoek jij een baan waarin je veel kan en mag leren? Waarin je ruimte krijgt, maar deze ook durft te pakken?

Wij zoeken slimme, creatieve, maar vooral nieuwsgierige collega’s!

Bij Whyellow mag je ‘gewoon’ jezelf zijn. We geven ruimte aan anders zijn zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Samen met je team ga je alle uitdagingen aan. De manier waarop bepaal jezelf. Zelf beslissingen maken? Go ahead!

We gaan met z’n allen (après)skiën, hiken, mountainbiken, maar ook een business marathon gaan we niet uit de weg. Twee keer per week komt er een personal trainer om de echte sportievelingen af te matten.

Wat minder actief zijn is uiteraard ook prima: er zijn boardgame nights voor de bordspel liefhebber en LAN parties voor de echte gamer.

We gaan geregeld wat drinken met elkaar: vooral de speciaalbiertjes doen het goed. Elke vrijdagmiddag gaat op kantoor de tap lopen en eens in de maand gaan we de stad in. Ben je er niet bij? Ook helemaal prima. Door commitment en plezier af te wisselen proberen we een goede werkbalans te houden. Go team!

Team Whyellow: uitdaging, team spirit en een biertje om de week mee af te sluiten.

onze vacatures.

Gedreven ‎Projectleider

#5+ jr. ervaring #HBO/WO diploma #sociaal sterk
#problemen identificeren en te analyseren 

Lees meer

Security‎ Officer

#2+ jr. ervaring #HBO/WO #ISO 27001 normen
#Uitstekende communicatieve vaardigheden

Lees meer

Inside Sales ‎medewerker

#2+ jr. ervaring #HBO #sterke communicatieve vaardigheden
#zelfstandige doorzetter #sociaal sterk

Lees meer

Medior Software Developer

#scrum #ervaring #devops
#csharp #react.js

Lees meer

OutSystems developer

#HBO/WO #lowcode
#ervaring #creatief

Lees meer

Informatie Analist

#HBO/WO #ontwerp vaardigheden en -technieken
#Min. 5 jaar ervaring #passie voor processen

Lees meer

UX/CX Designer

#WO #Figma, Sketch of Adobe
#Min. 3 jaar ervaring #creatief

Lees meer

Stage lopen of afstuderen bij Whyellow

Ben jij nog bezig met je opleiding en ben je klaar om praktijkervaring op te doen tijdens een (afstudeer)stage? Kijk snel verder op onze speciale stagepagina.

Ga naar de stagepagina

Whyellow is Best place to work

Medewerkers op de eerste plaats’, dat vormt één van onze strategische pijlers. Wij zijn ervan overtuigd dat tevreden medewerkers, die met plezier werken, de drijvende kracht zijn achter verrassend goede en persoonlijke dienstverlening. Dat is uiteindelijk ons doel: tevreden klanten en flexibele collega’s. Voor ons staat Great Place to Work op de eerste plaats voor luisteren.

Wij zien Great Place to Work als een waardevol middel om voortdurend feedback te ontvangen over Whyellow, als werkgever. Het feit dat onze medewerkers hun mening delen, legt de verantwoordelijkheid bij ons om hierop actie te ondernemen. Wij hechten er belang aan om, op basis van de verkregen inzichten, onze Whyellow-medewerkers nauwer te betrekken en hen een actieve rol te geven bij het implementeren van verbetertrajecten.

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 60 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid, doet een organisatie mee voor de lijst. De hoogst scorende organisaties krijgen de titel Best Workplace. Whyellow heeft de 4e plaats behaald op de lijst van Best Workplaces Nederland 2024!

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste stageopdrachten en interessante vacatures?
Schrijf je in voor onze vacature-update!