vacatures.

Informatie analist

Ben jij die gepassioneerde Informatie analist die full speed ahead wil gaan met een nieuw concept en/of domein en ben jij ‘eager’ om complexe puzzels op te lossen?

Solliciteer dan bij Whyellow en wordt onderdeel van deze groeiende Best Workplace (Great Place to Work certified)!

In een klein en snelgroeiend team vraagt deze rol om veelzijdigheid, zelfstandigheid, pragmatiek en verantwoordelijkheid. Iemand die goed kan en wil samenwerken en de schouders eronder wil zetten. Als linking pin tussen het development team en onze klanten zorg jij ervoor dat specifieke wensen van onze opdrachtgevers worden doorvertaald naar je IT collega’s.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wat je gaat doen

Als informatieanalist werk je mee aan het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen en processen voor onze klanten. Op basis van de laatste technieken maak je samen met je team geweldige IT oplossingen. Multi-platform, multi-device, hoog interactief maar toch super intuïtief.

Je kruipt in de huid van toekomstige gebruikers en stelt jezelf daarbij vragen als: Hoe ziet het proces / de journey van gebruikers eruit en welke informatie is daarbij nodig?

Als linking pin tussen het development team en onze klanten zorg jij ervoor dat specifieke wensen van onze opdrachtgevers worden doorvertaald naar je IT collega’s. Je bent functioneel specialist die met feeling voor de gebruiksvriendelijkheid, haalbaarheid en maakbaarheid samen met klanten baanbrekende oplossingen vormgeeft.

Wie jij bent

Begin je al een beetje warm te lopen voor deze functie? 

Je bent nieuwsgierig en hebt een pragmatische instelling. Je bent communicatief sterk en weet je op te stellen als de juiste gesprekspartner. Naast jouw gezonde dosis aan creativiteit beschik je over een groot inlevingsvermogen en een enorme drive.

De duizendpoot die we zoeken werkt met grote interesse aan de problematiek van onze klanten en is gek op details.

Vind jij het leuk nieuwe technieken toe te passen? Wil je veel en snel leren in een jong en dynamisch team? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent?

Dan zoeken we jou!

Jouw skillset.

HBO/WO informatiekunde, kennistechnologie, data science (of soortgelijk)

Min. 5 jaar ervaring

Ervaring met  (moderne) ontwerp vaardigheden en -technieken

Passie voor processen

Wat jij kan verwachten

Een leuke rol in een snelgroeiend bedrijf op de leukste plek van Eindhoven, Strijp-T. Als Best Workplace met zelfs een eigen VIBE-manager is werken bij Whyellow iedere dag een feestje. 

  • Werken bij een Great Place to Work (certified) – Best Workplace top 4!
  • Boeiende opdrachten waar we de laatste technieken toepassen
  • Samenwerken in een jonge en dynamische organisatie van +/- 60 man
    en vrouw sterk (and growing .. fast)
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen je team
  • Flexibele werktijden
  • En uiteraard prima arbeidsvoorwaarden, inclusief een feestje op zijn tijd!

Maar eigenlijk kan jij dit veel beter ervaren tijdens een persoonlijke kennismaking!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Sebastiaan Sloos, COO, via sebastiaan.sloos@whyellow.nl of 040-3041314. 

Direct solliciteren?  👇👇👇

 

Ben jij ervan overtuigd dat je in het bovenstaande plaatje past?
Laat het ons weten! Vul snel het formulier hieronder in.