Wat we doen.

Slimme oplossingen met high óf low code.

Maatwerk software

Improve
Involve
Innovate

Wil je je organisatie beter om je klant heen bouwen, of je organisatie zelf slimmer en efficiënter maken? De vraag bepaalt de oplossing.

Wat je uitdaging ook is, we gaan voor resultaat dat een verschil maakt. We dagen je uit. Zoeken naar dat wat echt nodig is. Realiseren snel een testbare oplossing. En bouwen niet alleen aan een future-proof platform, maar ook aan een duurzame relatie.

Lees meer

Team as a Service

Schaalbaarheid en innovatiekracht voor IT afdelingen

Zelf werven van architecten, developers en scrummasters is tijdrovend. (Tijdelijke) inhuur van externe experts kan een snelle oplossing zijn voor jouw organisatie. Liggen IT-projecten stil door een tekort aan ervaren engineers?
Staan vacatures innovatie in de weg of ontbreekt het in jouw team aan benodigde kennis?
Whyellow’s Team as a Service brengt tijdelijk expertise in huis om jouw team verder te helpen.

Lees meer

Low-code met OutSystems

Onbeperkte mogelijkheden met OutSystems

Oorspronkelijk ontwikkelen we maatwerkapplicaties met ‘high code’. Waarom voegen we nu ook low-code toe aan ons technologieportfolio? Het antwoord is eenvoudig: we bouwen digitale oplossingen voor unieke uitdagingen, op basis van de meest geschikte technologie. Soms is dat high-code, soms low-code, en vaak een combinatie van beide. De ervaring en expertise van Whyellow, gecombineerd met de onbeperkte mogelijkheden van Outsystems, vormen samen een gouden combinatie.

Lees meer

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op