Over ons.

Geen gedoe, maar gewoon een goede digitale oplossing voor jouw organisatie.

What’s
in a name?

Whyellow is niet zomaar een leuk klinkende naam. Hij geeft juist heel goed weer waar wij voor staan. De “Why” is letterlijk van “waarom”: begrijpen waar onze klanten mee bezig zijn en ook weten wat er speelt bij onze collega’s. Altijd doorvragen, meedenken, niet alles klakkeloos aannemen. Op zoek gaan naar datgene wat een opdrachtgever, zijn eindklant of collega écht nodig heeft.

Yellow verwijst in onze naam niet naar de kleur, maar naar het woord uit Amerikaanse straattaal, slang, voor “laf”. En dat zijn we dus vooral niet. Whyellow = Lef. Dat hebben we. We stappen met liefde van de gebaande paden af.

Waarvoor wij
uit bed komen

Met onze nuchtere Brabantse visie passen wij moderne technologie toe om unieke bedrijven van de beste digitale oplossingen te voorzien. Wij zijn in ons element als we aan niet-triviale oplossingen kunnen bijdragen. Samen met klanten zoeken naar het optimum tussen klantwaarde, best passende technologie en beschikbare middelen is onze drive.

En hoewel we graag verrassen, zijn we in de samenwerking met onze klanten juist betrouwbaar en voorspelbaar. In een tijd waarin complexe IT-projecten regelmatig negatief het nieuws halen, doen wij juist wat we beloven en beloven we niets dat we niet waar kunnen maken. Hoe complexer het traject, hoe groter onze drive om een resultaat met impact neer te zetten. Op tijd en binnen budget.

Waar? Strijp-T/Eindhoven, centrum van innovatie

Waar komen slimme, creatieve, innovatieve mensen samen tot de beste resultaten? In een saaie kantoortoren op een achteraf bedrijventerrein? Dat denken wij niet en dus werken wij vanuit Strijp-T, in het hart van Eindhoven, de slimste regio van Nederland.

Dagelijks creëren onze vijf teams hier unieke digitale oplossingen voor en met onze opdrachtgevers. Ook organiseren we geregeld klantworkshops en inspiratiesessies op deze innovatieve locatie.

Team Whyellow

Management, Sales & Support

Michiel Lampe

Michiel Lampe

Mastermind achter Whyellow. Oprichter en CEO.

Sebastiaan Sloos

Sebastiaan Sloos

De sherrif. COO én Security Officer. Vormt samen met Michiel Lampe de directie van Whyellow.

Suzanne Broekhof

Kletskous. Verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Whyellow.

Iris van Doormalen

Een echte regelnicht. Zorgt voor de facturatie, HR administratie en facilitair beheer. Draagt daarnaast enthousiast haar steentje bij aan de feestcommissie.

Nicole van der Staak

Als office manager altijd in de weer om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Naast haar organisatorische tovenarij trekt ze graag haar sportschoenen aan voor een rondje hardlopen of een les CrossFit.

Loeke Lampe

Een echte regelnicht, draagt haar steentje bij waar nodig! Is daarnaast niet vies van een biertje op de Whyellow vrij-mi-bo’s.

Daniel Calder

Onze systeembeheerder staat garant voor de beveiliging en het onderhoud van alle technologische aspecten op kantoor. Van computers en schermen tot telefoons, kabels en zelfs de geliefde Nintendo Switch. Is in het weekend vaak te vinden bij concerten en zingt weleens een deuntje in het wild.

Whyellow Petra

Petra van Dooren

Deze goedlachse keukenprinses zorgt dagelijks voor heerlijke lunches.

Maarten Zwitserloot

Bankdirecteur. Zet de lijnen uit met betrekking tot de financiële doelstellingen en zorgt dat iedereen op tijd zijn centjes ontvangt.

Kees

Kees Verbeek

Salestijger, zoekt actief nieuwe klanten! Zijn levendige persoonlijkheid kenmerkt zijn rol binnen ons bedrijf. Buiten het werk is hij een enthousiaste fan van PSV, altijd in de hoop op weekend-overwinningen.

Patrick Smits

Patrick Smits

Een salestijger die altijd klaar staat om klanten te begeleiden en te ondersteunen bij hun digitale vraagstukken. Buiten het kantoor staat Patrick bekend als de culinaire meester thuis, vooral wanneer hij zijn geheime recept voor stoofvlees met verse friet onthult.

Joël van Wijk

Een salestijger zoekend naar nieuwe klanten om gezamenlijk hun digitale ambities waar te maken! Buiten werktijd om wel bekend als een sportieve Bourgondiër. Dit betekent in de meeste gevallen ofwel achter een bal aan rennen of met gewichten in de weer, om vervolgens af te sluiten in de kantine met de 3de helft…

Kevin Kempeners

Deze Salestijger is altijd op zoek naar de verbintenis tussen vraag en aanbod. Wil altijd klanten blij maken en zorgt voor een goede dosis humor in het sales team en op de vrijdagmiddagborrel.

Team Alpha

Whyellow Tara Mengelers

Tara Mengelers

Als altijd enthousiaste en nieuwsgierige UX’er brengt Tara verschillende perspectieven samen tot de beste ervaring voor eindgebruiker en klant. En, echt een kunstenaar! Verborgen talent? Ze kan jongleren!

Margot Teeuwen

Verkent als business analist de wegen die naar de beste oplossingen leiden en test of de software die door de rest van het team wordt opgeleverd ook daadwerkelijk aan onze kwaliteitseisen voldoet.

David Strijbos

Als  full-stack developer gaat hij niet alleen op in het nauwkeurig puzzelen met code, maar fungeert ook als een inspirerende scrum master. Daarnaast onthult hij zijn creatieve kant buiten de digitale wereld, waar hij regelmatig te vinden is, terwijl hij zijn passie voor muziek uitoefent op zijn geliefde gitaar.

Whyellow Rick Berkers

Rick Berkers

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om det beste oplossingen te vinden. Gaat graag samen de uitdaging aan. Ook altijd in voor een potje voetbal.

Whyellow Rick Dijkmans

Rick Dijkmans

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Houdt er van om problemen te tackelen en stopt dan ook niet tot de passende oplossing gevonden is.

Whyellow Mark Vermulst

Mark Vermulst

Onder het motto “alles komt altijd goed” puzzelt hij er als full-stack developer flink op los. Sportief als hij is, is hij supporter van FC Eindhoven: de kleinere, maar zeker niet mindere, club in Whyellow’s home town.

Team Bravo

Pieter Hoogestijn

Geeft als scrummaster richting aan het team en stemt veelvuldig af met de klant. Is niet alleen tijdens werktijd van de “long run”, maar trekt ook daarbuiten graag een sprint.

Whyellow Kay Hoogsteder

Kay Hoogsteder

Als UX Designer altijd bezig om digitale producten te ontwerpen waar de gebruiker blij van wordt. Privé wordt hij vooral blij van festivals bezoeken, bordspelletjes spelen (lees: winnen) en fitnessen.

Whyellow Jacco Swinkels

Jacco Swinkels

Verkent als business analist het terrein van de klant. Duikt de diepte in om voor complexe processen de juiste vertaling naar de beste softwareoplossing te vinden. Is pas tevreden als die samen met het team boven de verwachting van de klant gerealiseerd wordt.

Martijn Dormans

Als een ware code-ninja puzzelt hij er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Met zijn zwarte band judo, neemt hij iedere bug binnen no-time in de houdgreep.

Brian

Brian Timmermans

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Houdt ook na kantoortijden de gezelligheid erin, altijd in voor een geintje en is eigenlijk onze feestcommissie. In zijn vrije tijd ook lid van een boyband, denken we.

Whyellow Kitty van der Ploeg

Kitty van der Ploeg

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Is vaak tussen haar vele kamerplanten te vinden, waar ze haar overtollige creativiteit loslaat in het knutselen of in het bouwen van een eigen game.

Tom developer over ons Whyellow

Tom Roelofs

Als full-stack developer gaat hij stevig aan de slag met het puzzelen. Elke regel code die hij schrijft is raak! Zijn moto luidt: ‘Geen woorden maar daden.’

Kim Veldhoen

Onder een sarcastische bui doet deze full stack developer haar best om adequate codes te genereren voor elke oplossing toepasbaar. Om wat stress te verlichten slaat ze er op los in de bokszaal, stapt ze op de motor en verzorgt ze haar kamerplanten.

Steven Jansen

Als full-stack developer is hij gepassioneerd over het creëren van uitgebreide software-oplossingen. Naast zijn werk, besteedt hij graag tijd aan de zorg voor zijn bonsai boompjes en geniet hij van de gezelligheid van zijn hond (mechelse herder).

Team Charlie

Koen Siemelink

Brengt het team naar eenzame hoogten als scrum master. Staat bij zijn collega’s eigenlijk bekend als master van alles. Goed op de inhoud een heel strak op het proces. Outdoor fanaat: na werktijd op de fiets, in de kano of in de bergen te vinden. En ook daar vliegt hij niet uit de bocht.

Whyellow Joep Bastings

Joep Bastings

Verkent als business analist de wegen die naar de beste oplossingen leiden. Deze crossfitter en snelle denker schakelt eenvoudig tussen sportieve workouts en creatieve workshops. Altijd met het oog op het beste eindresultaat. 

Indie Peeters

Als gedreven full-stack developer zet hij met enthousiasme in voor topkwaliteit, zowel in zijn werk als in zijn vrije tijd waar hij klimt en bouldert. Zijn liefde voor digitale puzzels zie je terug in zowel zijn code als de uitdagingen op de klimmuur.

Willem Toemen

Full-stack developer, deze relaxte en allround whizzkid die altijd het glas tijdens werktijd halfvol ziet, weet als geen ander de code-puzzelstukjes op hun plek te laten vallen.

Brandon van Lent

Full-stack developer en als analist betrokken bij het bedenken van de oplossing. Hij vindt niet alleen de juiste code, maar ook de scherpste antwoorden op de moeilijkste vragen. Een ware codekampioen én een probleemoplossende goochelaar!

Colinda Leemans

Colinda Leemans

Coördineert en stroomlijnt, als projectmanager, de ontwikkeling van de softwareprojecten. Als routeplanner gidst zij het team door uitdagende projecten, met oog voor teaminteracties, klantafstemming en een succesvolle en tijdige oplevering.

Whyellow Joep Verhoeven

Joep Verhoeven

Als full-stack developer bouwt hij gedreven en nieuwsgierig aan elegante software. In het weekend proeft hij er als echte connaisseur van speciaalbier graag op los.

Lucas van Rooij

Als full-stack developer gaat hij graag aan de slag om een complete software-oplossing te realiseren. Daarnaast werkt hij graag binnen een gezellig team. Dit doet hij zowel bij Whyellow als in zijn vrije tijd in het voetbalteam.

Maarten Jansen

Maarten Jansen

Als full-stack developer blinkt hij uit in programmeren en UI design. Buiten werk onthult hij zijn muzikale passie door in zijn vrije tijd synthesizers te bouwen.

Kevin Brok

In zijn rol als DevOps engineer zorgt hij ervoor dat alles soepel blijft draaien. Met een ongekend stressbestendig karakter en een hartslag die altijd steady blijft, is hij de rots in de branding te midden van technische uitdagingen.

Suzan Dortmans

Als informatieanalist is ze de verbindende brug tussen onze klanten en developers. Ze staat bekend om haar scherpe oog voor detail en vrolijke lach. In haar vrije tijd tovert ze de prachtigste melodieën uit de piano en is daarmee onze eigen Mozart.

Team Delta

Marloes Habraken

Marloes Habraken

Met een nieuwsgierige en positieve blik gaat Marloes als UX designer aan de slag om digitale interacties naar een hoger niveau te tillen. Buiten het ontwerpatelier spot je haar waarschijnlijk aan het kokkerellen in de keuken of in de boksschool.

Whyellow Leonie Andree

Leonie Andree

Als business analist gaat ze diep in op de klantcontext en onderzoekt ze grondig om de juiste oplossingen voor complexe vraagstukken te ontdekken. Ze deelt met plezier haar kennis en vaardigheden met het team. Maar volgens haar collega’s is er nog ruimte voor verbetering als het gaat om haar tafelvoetbal kwaliteiten.

Fabian Claasen

Deze full-stack developer staat na de winter te popelen om de motor weer van stal te halen en zijn avontuur opnieuw te beginnen. Bij mooi weer vaak op het water te vinden om ook daar de koers te bepalen. Een gepassioneerde ontdekkingsreiziger!

Joel de Jong

Joël de Jong

Plant als software architect de route naar de beste oplossing en bewaakt als scrum master onze agile processen en ondersteunt daarin het team. Kennisdeling over alle teams heen houdt hij altijd scherp in de gaten.

Kevin Hogendam

Kevin Hoogendam

Puzzelt er als front-end developer flink op los om het mooiste product neer te zetten. Jong, snel en wild… nou ja wilde – meer dynamische – mobile specialist.

Roel Guerand

Als full-stack developer brengt hij niet alleen zijn technische vaardigheden, maar ook een dosis (droge) humor naar de tafel. Hij slaagt er regelmatig in om iedereen aan de slappe lach te krijgen, waarmee hij niet alleen een waardevol lid van het team is, maar ook een bron van positieve energie en teamgeest.

Jordy van Vijfeijken

Als full-stack developer en mobiele expert, is hij een waardevol teamlid. In het weekend verruilt hij code voor kolen tijdens het barbecueën.

Michiel Peeters

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Een Limburger in hart en nieren en kraakt graag zijn hersenen om de moeilijke puzzels, alleen of samen, tot een goed einde te brengen!

Ward Langerak

Als een enthousiaste full-stack developer, bleef hij plakken bij Whyellow na een leuke stage. Wanneer het lekker weer is, is hij te vinden op de motor of lekker op het terras.

Merik developer over ons Whyellow

Merik Westerveld

Als full-stack developer met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigd veganist, leeft hij op quinoa en kikkererwten. Hij trekt regelmatig met een rugzak de wereld rond, op zoek naar nieuwe inspiratie en ervaringen die zijn creativiteit voeden.

Frank Smeets

Als front-end ontwikkelaar met een sterke affiniteit voor UX, werpt hij functionele functies rond alsof het confetti is. Zodra de werkdag voorbij is brengt hij tijd door met zijn gezin en slaat hij graag een balletje op de padelbaan.

Team Echo

Whyellow Mark Hegge

Mark Hegge

Puzzelt er als OutSystems engineer flink op los om de beste applicaties te ontwikkelen. Waar hij door de week graag mooie oplossingen voor klanten maakt, staat hij in het weekend ook achter de bar om cocktails te serveren.

Nick Emonds

Een gedreven OutSystems engineer, is buiten kantooruren net zo vaak te vinden in zijn sportoutfit als achter zijn geliefde drumstel.  Of het nu gaat om het perfectioneren van codes of het slaan van ritmische noten op zijn drumstel, Nick is altijd in beweging.

Team Gamma

Kiki Meekels

Een bedreven koorddanser; Kiki balanceert als product designer op de lijn waar optimale gebruikerservaringen en effectieve productstrategie samen komen. Het resultaat? Appetijtelijke designs die staan als een huis.

Melvin van Berlo

Als mensgericht UX Designer brengt Melvin de juiste digitale oplossingen voor gebruiker en klant. Met een flinke snuf empathie en sympathie weet hij behoeftes en wensen nauwkeurig bloot te leggen.

Adeline de Jong

Adeline de Jong

Als business analist maakt zij de vertaalslag tussen de business suits en de IT nerds waarbij ze graag de diepte in duikt om complexe vraagstukken te ontrafelen.

Fons Beekman

Als business analist doet hij niets liever dan zich vast te bijten in analytische puzzels, vooral als daarbij zowel technische als operationele puzzelstukjes aan te pas komen. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan activiteiten waar er gewonnen kan worden of aan het optillen en neerzetten van zware objecten.

Wouter van Outersterp

Zet als software architect de lijnen uit bij Whyellow en ontwikkelt als senior developer ook zelf mee aan de bedachte oplossing. Echt van alle markten thuis en praat ook op devops gebied een behoorlijk woordje mee.

Jeroen Pullich

De full-stack developer met een analytische scherpzinnigheid zo scherp als een mes, is hij altijd bereid om even mee te denken wanneer de uitdagingen echt lastig worden. Zijn vaardigheid om niet alleen code te schrijven, maar ook strategisch mee te denken, maakt hem een waardevolle schakel in het ontwikkelingsproces.

Martijn van der Lee

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Altijd goedlachs en pakt nieuwe dingen altijd razendsnel op. Als zijn 040 clubje in het weekend heeft gewonnen weten wij dat Martijn er op de maandag er zin in heeft.

Whyellow Lars Rijnen

Lars Rijnen

Gaat vol overgave aan de slag om de puzzelstukjes van de code op hun plek te laten vallen als full-stack developer, altijd op zoek naar de perfecte combinatie voor het beste product. Vrolijkt het gesprek vaak op met een sarcastische opmerking hier en daar. Zijn leergierig- en nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij iedere ‘code meetup’ bezoekt.

Rob van Agt

Met zijn achtergrond als brandweerman draait hij zijn hand niet om voor een beetje actie. Als full-stack developer is hij een echte teamspeler en weet hij ook op software gebied elk brandje te blussen.

Jasper Engels

Speurt als testcoördinator altijd naar verbeterpunten in zowel werkproducten als proces, om zo samen met het team de kwaliteit die geleverd wordt naar nóg grotere hoogte te stuwen. Geniet daarnaast van een bordspel, livemuziek en baardgroei.

Team Flex

Bert Maas

Bert Maas

Onze digitale product designer die zich (te) druk maakt om digitale strategie, productwaarde en visie. Hij heeft passie voor het creëren van de win-win situatie voor bedrijven en hun klanten. Reisleider van de user journeys en curator van de digitale ervaring

Lolita van der Linden

Deze energieke business analist doorgrondt snel de kern context van de klant. Ze duikt grondig in hun meest complexe processen om de meest geschikte software oplossing te vinden. Tevreden is ze pas als de verwachtingen van de klant overtroffen zijn. Een doorzetter die een workout in de ochtend niet schuwt om daarna met extra scherpe focus aan de slag te gaan.

Josian van Efferen

Josian van Efferen

Als full-stack developer puzzelt hij overal en nergens, hij is het manusje van alles en loopt alle gaten dicht. Buiten werk is hij vooral te vinden op het water in een mooie zeilboot of is hij druk aan het knutselen aan zijn eigen projecten.

Marc-Antoine Wolters

Als full-stack developer haalt hij zijn kick uit code-uitdagingen en het oplossen van complexe problemen. Als hij niet in de wereld van technologie duikt, trekt hij zijn uniform aan en dient hij als reservist bij defensie.

Deze technologieën gebruiken wij

Onze bedrijfscultuur

Slimme digitale oplossingen voor unieke uitdagingen realiseren? Dat kan volgens ons alleen als de cultuur van een organisatie daar ook op ingericht is.

Wij zijn daarom ook supertrots dat we vanaf juni 2019 het stempel ‘Great Place to Work’ mogen dragen. Een certificaat dat we verdiend hebben doordat ons cultuurbeleid door de GPTW-organisatie als goed is beoordeeld.

Maar ook, en dat vinden we nóg belangrijker, doordat onze medewerkers Whyellow een ‘Great Place to Work’ vinden door hun waardering te uiten in het bijbehorende GPTW-onderzoek.

De belangrijkste kenmerken van onze cultuur? We beschrijven ze onder andere in deze blog. Maar een cultuur moet je eigenlijk zelf ervaren.

Bij deze dus de uitnodiging om eens langs te komen. Of je nu een nieuwe werkgever zoekt of juist op zoek bent naar een digitale oplossing voor jouw unieke uitdaging.

Lees meer

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op