Over ons.

Geen gedoe, maar gewoon een goede digitale oplossing voor jouw organisatie.

What’s
in a name?

Whyellow is niet zomaar een leuk klinkende naam. Hij geeft juist heel goed weer waar wij voor staan. De “Why” is letterlijk van “waarom”: begrijpen waar onze klanten mee bezig zijn en ook weten wat er speelt bij onze collega’s. Altijd doorvragen, meedenken, niet alles klakkeloos aannemen. Op zoek gaan naar datgene wat een opdrachtgever, zijn eindklant of collega écht nodig heeft.

Yellow verwijst in onze naam niet naar de kleur, maar naar het woord uit Amerikaanse straattaal, slang, voor “laf”. En dat zijn we dus vooral niet. Whyellow = Lef. Dat hebben we. We stappen met liefde van de gebaande paden af.

Waarvoor wij
uit bed komen

Met onze nuchtere Brabantse visie passen wij moderne technologie toe om unieke bedrijven van de beste digitale oplossingen te voorzien. Wij zijn in ons element als we aan niet-triviale oplossingen kunnen bijdragen. Samen met klanten zoeken naar het optimum tussen klantwaarde, best passende technologie en beschikbare middelen is onze drive.

En hoewel we graag verrassen, zijn we in de samenwerking met onze klanten juist betrouwbaar en voorspelbaar. In een tijd waarin complexe IT-projecten regelmatig negatief het nieuws halen, doen wij juist wat we beloven en beloven we niets dat we niet waar kunnen maken. Hoe complexer het traject, hoe groter onze drive om een resultaat met impact neer te zetten. Op tijd en binnen budget.

Waar? Strijp-T/Eindhoven, centrum van innovatie

Waar komen slimme, creatieve, innovatieve mensen samen tot de beste resultaten? In een saaie kantoortoren op een achteraf bedrijventerrein? Dat denken wij niet en dus werken wij vanuit Strijp-T, in het hart van Eindhoven, de slimste regio van Nederland.

Dagelijks creëren onze vijf teams hier unieke digitale oplossingen voor en met onze opdrachtgevers. Ook organiseren we geregeld klantworkshops en inspiratiesessies op deze innovatieve locatie.

Team Whyellow

Management, Sales & Support

Michiel Lampe

Michiel Lampe

Mastermind achter Whyellow. Oprichter en CEO.

Sebastiaan Sloos

Sebastiaan Sloos

De sherrif. COO én Security Officer. Vormt samen met Michiel Lampe de directie van Whyellow.

Suzanne Broekhof

Kletskous. Verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Whyellow.

Iris van Doormalen

Een echte regelnicht. Zorgt voor de facturatie, HR administratie en facilitair beheer. Draagt daarnaast enthousiast haar steentje bij aan de feestcommissie.

Daniel Calder

Onze systeembeheerder staat garant voor de beveiliging en het onderhoud van alle technologische aspecten op kantoor. Van computers en schermen tot telefoons, kabels en zelfs de geliefde Nintendo Switch. Is in het weekend vaak te vinden bij concerten en zingt weleens een deuntje in het wild.

Whyellow Petra

Petra van Dooren

Deze goedlachse keukenprinses zorgt dagelijks voor heerlijke lunches.

Maarten Zwitserloot

Bankdirecteur. Zet de lijnen uit met betrekking tot de financiële doelstellingen en zorgt dat iedereen op tijd zijn centjes ontvangt.

Kees

Kees Verbeek

Salestijger, zoekt actief nieuwe klanten! Zijn levendige persoonlijkheid kenmerkt zijn rol binnen ons bedrijf. Buiten het werk is hij een enthousiaste fan van PSV, altijd in de hoop op weekend-overwinningen.

Patrick Smits

Patrick Smits

Een salestijger die altijd klaar staat om klanten te begeleiden en te ondersteunen bij hun digitale vraagstukken. Buiten het kantoor staat Patrick bekend als de culinaire meester thuis, vooral wanneer hij zijn geheime recept voor stoofvlees met verse friet onthult.

Joël van Wijk

Een salestijger zoekend naar nieuwe klanten om gezamenlijk hun digitale ambities waar te maken! Buiten werktijd om wel bekend als een sportieve Bourgondiër. Dit betekent in de meeste gevallen ofwel achter een bal aan rennen of met gewichten in de weer, om vervolgens af te sluiten in de kantine met de 3de helft…

Team Alpha

Margot Teeuwen

Verkent als business analist de wegen die naar de beste oplossingen leiden en test of de software die door de rest van het team wordt opgeleverd ook daadwerkelijk aan onze kwaliteitseisen voldoet.

David Strijbos

Als  full-stack developer gaat hij niet alleen op in het nauwkeurig puzzelen met code, maar fungeert ook als een inspirerende scrum master. Daarnaast onthult hij zijn creatieve kant buiten de digitale wereld, waar hij regelmatig te vinden is, terwijl hij zijn passie voor muziek uitoefent op zijn geliefde gitaar.

Whyellow Tara Mengelers

Tara Mengelers

Als altijd enthousiaste en nieuwsgierige UX’er brengt Tara verschillende perspectieven samen tot de beste ervaring voor eindgebruiker en klant. En, echt een kunstenaar! Verborgen talent? Ze kan jongleren!

Whyellow Rick Berkers

Rick Berkers

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om det beste oplossingen te vinden. Gaat graag samen de uitdaging aan. Ook altijd in voor een potje voetbal.

Whyellow Rick Dijkmans

Rick Dijkmans

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Houdt er van om problemen te tackelen en stopt dan ook niet tot de passende oplossing gevonden is.

Whyellow Mark Vermulst

Mark Vermulst

Onder het motto “alles komt altijd goed” puzzelt hij er als full-stack developer flink op los. Sportief als hij is, is hij supporter van FC Eindhoven: de kleinere, maar zeker niet mindere, club in Whyellow’s home town.

Team Bravo

Whyellow Jacco Swinkels

Jacco Swinkels

Verkent als business analist het terrein van de klant. Duikt de diepte in om voor complexe processen de juiste vertaling naar de beste softwareoplossing te vinden. Is pas tevreden als die samen met het team boven de verwachting van de klant gerealiseerd wordt.

Martijn Dormans

Als een ware code-ninja puzzelt hij er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Met zijn zwarte band judo, neemt hij iedere bug binnen no-time in de houdgreep.

Whyellow Kay Hoogsteder

Kay Hoogsteder

Als UX Designer altijd bezig om digitale producten te ontwerpen waar de gebruiker blij van wordt. Privé wordt hij vooral blij van festivals bezoeken, bordspelletjes spelen (lees: winnen) en fitnessen.

Whyellow Kitty van der Ploeg

Kitty van der Ploeg

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Is vaak tussen haar vele kamerplanten te vinden, waar ze haar overtollige creativiteit loslaat in het knutselen of in het bouwen van een eigen game.

Brian

Brian Timmermans

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Houdt ook na kantoortijden de gezelligheid erin, altijd in voor een geintje en is eigenlijk onze feestcommissie. In zijn vrije tijd ook lid van een boyband, denken we.

Tom developer over ons Whyellow

Tom Roelofs

Als full-stack developer gaat hij stevig aan de slag met het puzzelen. Elke regel code die hij schrijft is raak! Zijn moto luidt: ‘Geen woorden maar daden.’

Kim Veldhoen

Onder een sarcastische bui doet deze full stack developer haar best om adequate codes te genereren voor elke oplossing toepasbaar. Om wat stress te verlichten slaat ze er op los in de bokszaal, stapt ze op de motor en verzorgt ze haar kamerplanten.

Steven Jansen

Als full-stack developer is hij gepassioneerd over het creëren van uitgebreide software-oplossingen. Naast zijn werk, besteedt hij graag tijd aan de zorg voor zijn bonsai boompjes en geniet hij van de gezelligheid van zijn hond (mechelse herder).

Team Charlie

Whyellow Joep Bastings

Joep Bastings

Verkent als business analist de wegen die naar de beste oplossingen leiden. Deze crossfitter en snelle denker schakelt eenvoudig tussen sportieve workouts en creatieve workshops. Altijd met het oog op het beste eindresultaat. 

Koen Siemelink

Brengt het team naar eenzame hoogten als scrum master. Staat bij zijn collega’s eigenlijk bekend als master van alles. Goed op de inhoud een heel strak op het proces. Outdoor fanaat: na werktijd op de fiets, in de kano of in de bergen te vinden. En ook daar vliegt hij niet uit de bocht.

Indie Peeters

Als gedreven full-stack developer zet hij met enthousiasme in voor topkwaliteit, zowel in zijn werk als in zijn vrije tijd waar hij klimt en bouldert. Zijn liefde voor digitale puzzels zie je terug in zowel zijn code als de uitdagingen op de klimmuur.

Willem Toemen

Full-stack developer, deze relaxte en allround whizzkid die altijd het glas tijdens werktijd halfvol ziet, weet als geen ander de code-puzzelstukjes op hun plek te laten vallen.

Brandon van Lent

Full-stack developer en als analist betrokken bij het bedenken van de oplossing. Hij vindt niet alleen de juiste code, maar ook de scherpste antwoorden op de moeilijkste vragen. Een ware codekampioen én een probleemoplossende goochelaar!

Whyellow Joep Verhoeven

Joep Verhoeven

Als full-stack developer bouwt hij gedreven en nieuwsgierig aan elegante software. In het weekend proeft hij er als echte connaisseur van speciaalbier graag op los.

Whyellow Floris Boersma

Floris Boersma

Heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Als full-stack developer een puzzelaar in hart en nieren. Dit ‘blije ei’ gaat voor een leven lang leren en heeft als motto: “Een compliment kost niets, maar is veel waard.”

Whyellow Chrisstian Sanders

Christian Sanders

Deze full-stack developer wordt hij gedreven door een onverzadigbare nieuwsgierigheid, die hem niet alleen leidt tot het doorgronden van diepere lagen. Hierbij is hij voortdurend op zoek naar de vraag achter de vraag, achter de vraag.

Lucas van Rooij

Als full-stack developer gaat hij graag aan de slag om een complete software-oplossing te realiseren. Daarnaast werkt hij graag binnen een gezellig team. Dit doet hij zowel bij Whyellow als in zijn vrije tijd in het voetbalteam.

Team Delta

Fabian Claasen

Deze full-stack developer staat na de winter te popelen om de motor weer van stal te halen en zijn avontuur opnieuw te beginnen. Bij mooi weer vaak op het water te vinden om ook daar de koers te bepalen. Een gepassioneerde ontdekkingsreiziger!

Joel de Jong

Joël de Jong

Plant als software architect de route naar de beste oplossing en bewaakt als scrum master onze agile processen en ondersteunt daarin het team. Kennisdeling over alle teams heen houdt hij altijd scherp in de gaten.

Marloes Habraken

Marloes Habraken

Met een nieuwsgierige en positieve blik gaat Marloes als UX designer aan de slag om digitale interacties naar een hoger niveau te tillen. Buiten het ontwerpatelier spot je haar waarschijnlijk aan het kokkerellen in de keuken of in de boksschool.

Whyellow Leonie Andree

Leonie Andree

Als business analist gaat ze diep in op de klantcontext en onderzoekt ze grondig om de juiste oplossingen voor complexe vraagstukken te ontdekken. Ze deelt met plezier haar kennis en vaardigheden met het team. Maar volgens haar collega’s is er nog ruimte voor verbetering als het gaat om haar tafelvoetbal kwaliteiten.

Kevin Hogendam

Kevin Hoogendam

Puzzelt er als front-end developer flink op los om het mooiste product neer te zetten. Jong, snel en wild… nou ja wilde – meer dynamische – mobile specialist.

Kevin Brok

In zijn rol als DevOps engineer zorgt hij ervoor dat alles soepel blijft draaien. Met een ongekend stressbestendig karakter en een hartslag die altijd steady blijft, is hij de rots in de branding te midden van technische uitdagingen.

Roel Guerand

Als full-stack developer brengt hij niet alleen zijn technische vaardigheden, maar ook een dosis (droge) humor naar de tafel. Hij slaagt er regelmatig in om iedereen aan de slappe lach te krijgen, waarmee hij niet alleen een waardevol lid van het team is, maar ook een bron van positieve energie en teamgeest.

Jordy van Vijfeijken

Als full-stack developer en mobiele expert, is hij een waardevol teamlid. In het weekend verruilt hij code voor kolen tijdens het barbecueën.

Michiel Peeters

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Een Limburger in hart en nieren en kraakt graag zijn hersenen om de moeilijke puzzels, alleen of samen, tot een goed einde te brengen!

Ward Langerak

Als een enthousiaste full-stack developer, bleef hij plakken bij Whyellow na een leuke stage. Wanneer het lekker weer is, is hij te vinden op de motor of lekker op het terras.

Merik developer over ons Whyellow

Merik Westerveld

Als full-stack developer met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigd veganist, leeft hij op quinoa en kikkererwten. Hij trekt regelmatig met een rugzak de wereld rond, op zoek naar nieuwe inspiratie en ervaringen die zijn creativiteit voeden.

Team Echo

Pieter Hoogestijn

Geeft als scrummaster richting aan het team en stemt veelvuldig af met de klant. Is niet alleen tijdens werktijd van de “long run”, maar trekt ook daarbuiten graag een sprint.

Whyellow Mark Hegge

Mark Hegge

Puzzelt er als OutSystems engineer flink op los om de beste applicaties te ontwikkelen. Waar hij door de week graag mooie oplossingen voor klanten maakt, staat hij in het weekend ook achter de bar om cocktails te serveren.

Nick Emonds

Een gedreven OutSystems engineer, is buiten kantooruren net zo vaak te vinden in zijn sportoutfit als achter zijn geliefde drumstel.  Of het nu gaat om het perfectioneren van codes of het slaan van ritmische noten op zijn drumstel, Nick is altijd in beweging.

Team Gamma

Jeroen Pullich

De full-stack developer met een analytische scherpzinnigheid zo scherp als een mes, is hij altijd bereid om even mee te denken wanneer de uitdagingen echt lastig worden. Zijn vaardigheid om niet alleen code te schrijven, maar ook strategisch mee te denken, maakt hem een waardevolle schakel in het ontwikkelingsproces.

Martijn van der Lee

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Altijd goedlachs en pakt nieuwe dingen altijd razendsnel op. Als zijn 040 clubje in het weekend heeft gewonnen weten wij dat Martijn er op de maandag er zin in heeft.

Bert Maas

Bert Maas

Onze Digitale Product Designer die zich (te) druk maakt om digitale strategie, productwaarde en visie. Hij heeft passie voor het creëren van de win-win situatie voor bedrijven en hun klanten. Reisleider van de user journeys en curator van de digitale ervaring

Whyellow Lars Rijnen

Lars Rijnen

Gaat vol overgave aan de slag om de puzzelstukjes van de code op hun plek te laten vallen als full-stack developer, altijd op zoek naar de perfecte combinatie voor het beste product. Vrolijkt het gesprek vaak op met een sarcastische opmerking hier en daar. Zijn leergierig- en nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij iedere ‘code meetup’ bezoekt.

Wouter van Outersterp

Zet als software architect de lijnen uit bij Whyellow en ontwikkelt als senior developer ook zelf mee aan de bedachte oplossing. Echt van alle markten thuis en praat ook op devops gebied een behoorlijk woordje mee.

Melvin van Berlo

Als mensgericht UX Designer brengt Melvin de juiste digitale oplossingen voor gebruiker en klant. Met een flinke snuf empathie en sympathie weet hij behoeftes en wensen nauwkeurig bloot te leggen.

Rob van Agt

Met zijn achtergrond als brandweerman draait hij zijn hand niet om voor een beetje actie. Als full-stack developer is hij een echte teamspeler en weet hij ook op software gebied elk brandje te blussen.

Colinda Leemans

Colinda Leemans

Coördineert en stroomlijnt, als projectmanager, de ontwikkeling van de softwareprojecten. Als routeplanner gidst zij het team door uitdagende projecten, met oog voor teaminteracties, klantafstemming en een succesvolle en tijdige oplevering.

Adeline de Jong

Adeline de Jong

Als business analist maakt zij de vertaalslag tussen de business suits en de IT nerds waarbij ze graag de diepte in duikt om complexe vraagstukken te ontrafelen.

Kiki Meekels

Een bedreven koorddanser; Kiki balanceert als Product Designer op de lijn waar optimale gebruikerservaringen en effectieve productstrategie samen komen. Het resultaat? Appetijtelijke designs die staan als een huis.

Deze technologieën gebruiken wij

Onze bedrijfscultuur

Slimme digitale oplossingen voor unieke uitdagingen realiseren? Dat kan volgens ons alleen als de cultuur van een organisatie daar ook op ingericht is.

Wij zijn daarom ook supertrots dat we vanaf juni 2019 het stempel ‘Great Place to Work’ mogen dragen. Een certificaat dat we verdiend hebben doordat ons cultuurbeleid door de GPTW-organisatie als goed is beoordeeld.

Maar ook, en dat vinden we nóg belangrijker, doordat onze medewerkers Whyellow een ‘Great Place to Work’ vinden door hun waardering te uiten in het bijbehorende GPTW-onderzoek.

De belangrijkste kenmerken van onze cultuur? We beschrijven ze onder andere in deze blog. Maar een cultuur moet je eigenlijk zelf ervaren.

Bij deze dus de uitnodiging om eens langs te komen. Of je nu een nieuwe werkgever zoekt of juist op zoek bent naar een digitale oplossing voor jouw unieke uitdaging.

Lees meer

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op