Geen gedoe, maar gewoon een goede digitale oplossing voor jouw organisatie.

What’s in a name?
Whyellow is niet zomaar een leuk klinkende naam. Hij geeft juist heel goed weer waar wij voor staan. De “Why” is letterlijk van “waarom”: begrijpen waar onze klanten mee bezig zijn en ook weten wat er speelt bij onze collega’s. Altijd doorvragen, meedenken, niet alles klakkeloos aannemen. Op zoek gaan naar datgene wat een opdrachtgever, zijn eindklant of collega écht nodig heeft.

Yellow verwijst in onze naam niet naar de kleur, maar naar het woord uit Amerikaanse straattaal, slang, voor “laf”. En dat zijn we dus vooral niet. Whyellow = Lef. Dat hebben we. We stappen met liefde van de gebaande paden af.

Waarvoor wij uit bed komen
Met onze nuchtere Brabantse visie passen wij moderne technologie toe om unieke bedrijven van de beste digitale oplossingen te voorzien. Wij zijn in ons element als we aan niet-triviale oplossingen kunnen bijdragen. Samen met klanten zoeken naar het optimum tussen klantwaarde, best passende technologie en beschikbare middelen is onze drive.

En hoewel we graag verrassen, zijn we in de samenwerking met onze klanten juist betrouwbaar en voorspelbaar. In een tijd waarin complexe IT-projecten regelmatig negatief het nieuws halen, doen wij juist wat we beloven en beloven we niets dat we niet waar kunnen maken. Hoe complexer het traject, hoe groter onze drive om een resultaat met impact neer te zetten. Op tijd en binnen budget.

Waar je ons kan vinden: Eindhoven Strijp-T, centrum van innovatie
Waar komen slimme, creatieve, innovatieve mensen samen tot de beste resultaten? In een saaie kantoortoren op een achteraf bedrijventerrein? Dat denken wij niet en dus werken wij vanuit Strijp-T, in het hart van Eindhoven, de slimste regio van Nederland.

Dagelijks creëren onze vijf teams hier unieke digitale oplossingen voor en met onze opdrachtgevers. Ook organiseren we geregeld klantworkshops en inspiratiesessies op deze innovatieve locatie.

Team Whyellow

Management, Sales & Support

Michiel Lampe

Michiel Lampe

Mastermind achter Whyellow. Oprichter en CEO.

Sebastiaan Sloos

Sebastiaan Sloos

De sherrif. COO én Security Officer. Vormt samen met Michiel Lampe de directie van Whyellow.

Suzanne Broekhof

Kletskous. Verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Whyellow.

Iris van Doormalen

Een echte regelnicht. Zorgt voor de facturatie, HR administratie en facilitair beheer. Draagt daarnaast enthousiast haar steentje bij aan de feestcommissie.

Whyellow Robert Fontein

Robert Fontein

Met zijn Brabantse humor en Haagse directheid is Robert de ideale gesprekspartner op elk niveau.

Whyellow Petra

Petra van Dooren

Deze goedlachse keukenprinses zorgt dagelijks voor heerlijke lunches.

Maarten Zwitserloot

Bankdirecteur. Zet de lijnen uit met betrekking tot de financiële doelstellingen en zorgt dat iedereen op tijd zijn centjes ontvangt.

Team Alpha

Margot Teeuwen

Verkent als business analist de wegen die naar de beste oplossingen leiden en test of de software die door de rest van het team wordt opgeleverd ook daadwerkelijk aan onze kwaliteitseisen voldoet.

Martijn van der Lee

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Altijd goedlachs en pakt nieuwe dingen altijd razendsnel op. Als zijn 040 clubje in het weekend heeft gewonnen weten wij dat Martijn er op de maandag er zin in heeft.

David Strijbos

Puzzelt als full-stack developer er flink op los om het beste product neer te zetten. Tilt bovendien als scrum master het team naar eenzame hoogten en is regelmatig op zijn gitaar te vinden.

Brian Timmermans

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Houdt ook na kantoortijden de gezelligheid erin, altijd in voor een geintje en is eigenlijk onze feestcommissie. In zijn vrije tijd ook lid van een boyband, denken we.

Whyellow Rick Berkers

Rick Berkers

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om det beste oplossingen te vinden. Gaat graag samen de uitdaging aan. Ook altijd in voor een potje voetbal.

Whyellow Rick Dijkmans

Rick Dijkmans

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Houdt er van om problemen te tackelen en stopt dan ook niet tot de passende oplossing gevonden is.

Team Bravo

Wouter van Outersterp

Zet als software architect de lijnen uit bij Whyellow en ontwikkelt als senior developer ook zelf mee aan de bedachte oplossing. Echt van alle markten thuis en praat ook op devops gebied een behoorlijk woordje mee.

Whyellow Jacco Swinkels

Jacco Swinkels

Verkent als business analist het terrein van de klant. Duikt de diepte in om voor complexe processen de juiste vertaling naar de beste softwareoplossing te vinden. Is pas tevreden als die samen met het team boven de verwachting van de klant gerealiseerd wordt.

Martijn Dormans

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Met zijn zwarte band judo, neemt hij iedere bug binnen no-time in de houdgreep.

Tom Roelofs

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Elke regel code is raak. Geen woorden maar daden is zijn motto.

Joeri Vervaat

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Met zijn game achtergrond gaat hij het liefst voor de creatieve out-of-the-box oplossingen.

Whyellow Kay Hoogsteder

Kay Hoogsteder

Als UX Designer altijd bezig om digitale producten te ontwerpen waar de gebruiker blij van wordt. Privé wordt hij vooral blij van festivals bezoeken, bordspelletjes spelen (lees: winnen) en fitnessen.

Whyellow Lars Rijnen

Lars Rijnen

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Vrolijkt het gesprek vaak op met een sarcastische opmerking hier en daar. Zijn leergierig- en nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij iedere ‘code meetup’ bezoekt.

Whyellow Sander Jochems

Sander Jochems

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Hij is veel bezig met het proberen van nieuwe technieken. Mocht je hem buiten werktijd nodig hebben, dan vind je hem vaak in de bioscoop.

Team Charlie

Koen Siemelink

Brengt het team naar eenzame hoogten als scrum master. Staat bij zijn collega’s eigenlijk bekend als master van alles. Goed op de inhoud een heel strak op het proces. Outdoor fanaat: na werktijd op de fiets, in de kano of in de bergen te vinden. En ook daar vliegt hij niet uit de bocht.

Indie Peeters

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Toont altijd tomeloze inzet. In zijn vrije tijd klimt en bouldert hij naar grote hoogten.

Kevin Brok

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten en zorgt dat de boel blijft draaien als DevOps engineer. Ontzettend stressbestendig, hartslag altijd steady going.

Willem Toemen

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Onze relaxte en all round whizzkid die het glas tijdens werktijd altijd halfvol ziet.

Brandon van Lent

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Ook als analist betrokken bij het bedenken van de oplossing. Hij vindt de scherpste antwoorden op de moeilijkste vragen.

Tom Vaessen

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Scheurt in de weekenden met zijn jeep door de bossen zodat hij weer volledig ontladen maandag op het werk verschijnt.

Whyellow Joep Verhoeven

Joep Verhoeven

Als full-stack developer bouwt hij gedreven en nieuwsgierig aan elegante software. In het weekend proeft hij er als echte connaisseur van speciaalbier graag op los.

Whyellow Floris Boersma

Floris Boersma

Heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Als full-stack developer een puzzelaar in hart en nieren. Dit ‘blije ei’ gaat voor een leven lang leren en heeft als motto: “Een compliment kost niets, maar is veel waard.”

Whyellow Chris Schilders

Chris Schilders

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. In zijn vrije tijd te vinden op de klimmuur of aan het spelen met C++.

Team Delta

Pieter Hoogestijn

Geeft als product owner richting aan het team en en bewaakt als software architect de kwaliteit en stemt veelvuldig af met de klant. Jongleert knap met alle ballen die hij continu in de lucht houdt.

Fabian Claasen

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Staat na de winter te popelen om de motor weer van stal te halen. Bij mooi weer vaak op het water te vinden om ook daar de koers te bepalen.

Joel de Jong

Joël de Jong

Plant als software architect de route naar de beste oplossing en bewaakt als scrum master onze agile processen en ondersteunt daarin het team. Kennisdeling over alle teams heen houdt hij altijd scherp in de gaten.

Bert Maas

Bert Maas

De van Gogh onder ons die in zijn rol als UX designer gebruikers het wow effect bezorgt. Reisleider van de customer journeys die altijd op hun bestemming komen.

Whyellow Leonie Andree

Leonie Andree

Als business analist gaat ze diep in op de klantcontext en onderzoekt ze grondig om de juiste oplossingen voor complexe vraagstukken te ontdekken. Ze deelt met plezier haar kennis en vaardigheden met het team. Maar volgens haar collega’s is er nog ruimte voor verbetering als het gaat om haar tafelvoetbal kwaliteiten.

Roel Guerand

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Met zijn (droge) humor weet hij iedereen om zich heen regelmatig aan de slappe lach te krijgen.

Merik developer over ons Whyellow

Merik Westerveld

Puzzelt als full-stack developer er flink op los om het beste product neer te zetten. Enorm verantwoordelijkheidsgevoel en draait als vegan volledig op quinoa en kikkererwten. Reist eens in de zoveel tijd met een rugzak heel de wereld rond.

Michiel Peeters

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Een Limburger in hart en nieren en kraakt graag zijn hersenen om de moeilijke puzzels, alleen of samen, tot een goed einde te brengen!

Team Echo

Vincent Klijs

Verkent als business analist het terrein van de klant en duikt de diepte in om voor complexe problemen de juiste oplossing te vinden. Blaast stoom af op zijn trompet, die hij vooral is gaan spelen om niets van het carnavalsfeest te hoeven missen.

Whyellow Tara Mengelers

Tara Mengelers

Als altijd enthousiaste en nieuwsgierige UX’er brengt Tara verschillende perspectieven samen tot de beste ervaring voor eindgebruiker en klant. Verborgen talent? Ze kan jongleren!

Whyellow Mark Hegge

Mark Hegge

Puzzelt er als OutSystems engineer flink op los om de beste applicaties te ontwikkelen. Waar hij door de week graag mooie oplossingen voor klanten maakt, staat hij in het weekend ook achter de bar om cocktails te serveren.

Team Foxtrot

Whyellow Chrisstian Sanders

Christian Sanders

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Altijd nieuwsgierig en op zoek naar de vraag achter de vraag, achter de vraag, achter de vraag.

Jeroen Pullich

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Analytisch zo scherp als een mes en altijd bereid even mee te denken wanneer het echt lastig wordt.

Kevin Hogendam

Kevin Hoogendam

Puzzelt er als front-end developer flink op los om het mooiste product neer te zetten. Jong, snel en wild… nou ja wilde – meer dynamische – mobile specialist.

Whyellow Joep Bastings

Joep Bastings

Verkent als business analist de wegen die naar de beste oplossingen leiden. Deze crossfitter en snelle denker schakelt eenvoudig tussen sportieve workouts en creatieve workshops. Altijd met het oog op het beste eindresultaat. 

Whyellow Kitty van der Ploeg

Kitty van der Ploeg

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. Is vaak tussen haar vele kamerplanten te vinden, waar ze haar overtollige creativiteit loslaat in het knutselen of in het bouwen van een eigen game.

Whyellow Mark Vermulst

Mark Vermulst

Onder het motto “alles komt altijd goed” puzzelt hij er als full-stack developer flink op los. Sportief als hij is, is hij supporter van FC Eindhoven: de kleinere, maar zeker niet mindere, club in Whyellow’s home town.

Wim van Deursen

Puzzelt er als full-stack developer flink op los om het beste product neer te zetten. De relaxte oldtimer die graag zijn hersens laat kraken. Zijn motto: “Blijf enthousiast, hongerig en dwaas. Als je tegen een muur oploopt, geef niet op, maar zoek uit hoe je er overheen, doorheen of omheen kunt “

Deze technologieën gebruiken wij

Onze bedrijfscultuur

Slimme digitale oplossingen voor unieke uitdagingen realiseren? Dat kan volgens ons alleen als de cultuur van een organisatie daar ook op ingericht is.

Wij zijn daarom ook supertrots dat we vanaf juni 2019 het stempel ‘Great Place to Work’ mogen dragen. Een certificaat dat we verdiend hebben doordat ons cultuurbeleid door de GPTW-organisatie als goed is beoordeeld.

Maar ook, en dat vinden we nóg belangrijker, doordat onze medewerkers Whyellow een ‘Great Place to Work’ vinden door hun waardering te uiten in het bijbehorende GPTW-onderzoek.

De belangrijkste kenmerken van onze cultuur? We beschrijven ze onder andere in deze blog. Maar een cultuur moet je eigenlijk zelf ervaren.

Bij deze dus de uitnodiging om eens langs te komen. Of je nu een nieuwe werkgever zoekt of juist op zoek bent naar een digitale oplossing voor jouw unieke uitdaging.

Lees meer

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op