innovate.

Benut kansen van nieuwe technologie.

Jouw uitdaging

Je klanten verwachten van je organisatie dat die voorop loopt, meegaat met de nieuwste trends, continue innoveert. Technologische trends volgen elkaar echter steeds sneller op. Welke trends moet je volgen, welke kan je organisatie negeren? En, welke kansen bieden technologiën als Augmented Reality (AR), Artificial Intelligence (AI) en Internet of Things (IoT) voor jouw organisatie? Ook als innovatie niet in je bloed zit, kunnen nieuwe technologiën nieuwe toepassingen in jouw markt bieden, of nieuwe markten voor je openen.

Ons antwoord

Wij volgen de technologische trends op de voet, onderzoeken ze kritisch, zoeken succesvolle use cases en als die er niet zijn gaan we zelf experimenteren. We adviseren onze klanten over deze trends en implementeren ze waar ze echt van toegevoegde waarde zijn. Daarbij houden we altijd voor ogen dat we bouwen aan future-proof oplossingen. Schaalbaar en onderhoudbaar. We gebruiken een nieuwe technologie pas als deze zich voldoende bewezen heeft.

Wil jij innoveren maar weet je nog niet welke mogelijkheden er zijn? Dan helpen we je op weg met een kennissessie, brainstormsessie of workshop. Heb jij al een briljant idee voor een innovatieve nieuwe toepassing van (nieuwe) technologie? Dan helpen we je graag bij je digital strategy, UX design en de ontwikkeling!

Een voorbeeld: DIMS

DIMS zag mogelijkheden om een nieuwe dienst te ontwikkelen met het gebruik van intelligente sensoren op trailers (IoT) in combinatie met een modern platform.  Extra uitdaging: sensoren, platform en big data moesten los van elkaar kunnen opereren. Whyellow onderzocht en adviseerde over de beste sensoren en realiseerde een platform waarin AI-technologie is gebruikt.

Lees meer over deze case

Onze aanpak

Hoe we werken

Ben jij een early adopter die een zinvolle toepassing ziet voor een nieuwe, veelbelovende technologie? Wij kunnen helpen door heel snel, in ultrakorte sprints, losstaande toepassingen te ontwikkelen om de technologie te testen. Power scrum noemen we dat, met sprints van dagen in plaats van weken. We stellen een klein doel of hypothese en proberen of we iets werkends kunnen krijgen. Na maximaal enkele dagen bekijken we de resultaten en nemen de volgende stap.

Minimum viable product

Innovatie vanuit technologie is een beetje als zoeken naar een probleem bij een hypothese van een oplossing. Het is niet helemaal zeker of het zinvol is, waarvoor het dient en of het werkt. Hoe kom je daarachter? Prototyping! Nog vóór het Minimum Viable Product maken we in de innovatiefase vaak eerst een prototype: een probeersel dat dient om te testen of iets een goed idee kán zijn. En daar zijn wij toevallig heel goed in.

Apps

Bedrijfsapps, e-learning apps, marketing apps en apps voor Internet of things. Wij draaien onze hand er niet voor om. Of het nu gaat om native, web of hybride, we adviseren je graag over het voor jou best passende platform. En omdat we meer zijn dan een appontwikkelaar realiseren we ook de API-koppelingen met andere systemen. Daarmee krijgt jouw eindgebruiker een nog betere digitale (klant)ervaring.

Nieuwe technologie

Wil je de mogelijkheden van hypermoderne technologie onderzoeken? Wij zijn allrounders met een voorliefde voor de laatste ontwikkelingen. En proberen van alles voortdurend uit. Of het nu gaat om AR met Unity, een open source toolkit als ARToolkit of de nieuwe AI mogelijkheden van Outsystems, maar ook deep learning met Google TensorFlow of H2O Python library. Wij willen weten wat het kan en helpen jou met het toepassen ervan!

Meer innovating projecten van ons zien? Bekijk deze cases

MyHome2024-03-20T17:59:28+02:00
Agrovision2024-03-20T18:17:26+02:00
< Involve

Andere diensten

Improve >

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op