case.

Sneller je droomhuis vinden met de ‘Tinder’-zoekmachine van MyHome

MyHome is de leukste droomwoningzoekmachine voor huizenzoekers. Tinder en Funda in één. Volledig mobiel, wordt zoeken naar je nieuwe droomwoning makkelijker en leuker. En een nieuw huis zoek je niet alleen, swipe tot je een supermatch hebt met je partner op Myhome.

Diensten

Digital strategy, UX design, Software development, Mobile development, Hosting

Markt

Vastgoed

In gebruik sinds

2017

Technologieën

.NET Framework 4.5, AngularJS 1.6, Native Android (Java SDK 27), MongoDB 3.2, Sendgrid, Azure Notification Hubs, Crashlytics

De uitdaging

Wie op zoek is naar een woning, maakt meestal gebruik van zoek-engines op internet. Die werken prima, als je precies weet wat je zoekt. Dan moet je wel weten wát jouw zoekcriteria zijn en die zijn voor de woningzoekende niet altijd even vastomlijnd. Je ideale woning vinden is bij uitstek ook een kwestie van gevoel. Als je gaat zoeken op ‘harde’ criteria van bijvoorbeeld Funda, bestaat het risico dat je net die ene woning niet ziet die precies bij jouw gevoel en jouw wensen aansluit. Misschien ligt die namelijk nét buiten de door jou aangevinkte wijk.  Of heb je net wat leukere buren. Laat staan dat je ook nog een compromis moet vinden met je partner als het gaat om het soort woning, ligging en bouwstijl ….

De oplossing

Whyellow is de technologiepartner voor MyHome en heeft met eigen matching technologie de MyHome-app ontwikkeld. De gebruiker swiped (like/dislike) woningen die MyHome presenteert. Door slimme algoritmes leert de app je steeds beter kennen. De suggesties van de app sluiten dan ook steeds beter aan bij de wensen van de woningzoekende. Die droomwoning komt op een speelse manier zo steeds dichterbij. Alls je partner dat ook doet, helpt de app bij het vinden van jullie supermatch!
Whyelllow is zowel verantwoordelijk voor de technische realisatie en het beheer van de apps (IOS en Android) als voor de slimme back-end.

Gerelateerde cases

Peer-to-peer fundingplatform voor Bestevaer Capital Funding2024-07-02T09:06:37+02:00
Fundingplatform
VeeOnline: Van een legacy applicatie naar real-time platform2024-03-18T16:17:34+02:00
VeeOnline
Whyellow automatiseert de puzzel van kindplanning voor Partou2024-06-11T14:31:56+02:00

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op