case.

VeeOnline: Van een legacy applicatie naar real-time platform

Royal GD staat bekend als een vooraanstaand veterinair diagnostisch en onderzoekscentrum in Nederland. Met uitgebreide laboratoriumactiviteiten en een diepgaande expertise in veterinaire diergezondheid, speelt Royal GD een cruciale rol in de dierengezondheidsmonitoring in Nederland. Met een carrière van 12,5 jaar bij Royal GD heeft Jessica Hirsch-van Stek haar expertise ingezet op het gebied van online dienstverlening en dataproducten (informatieproducten). Door haar betrokkenheid bij de commerciële kant van de organisatie vervult ze momenteel de rol van productmanager en productowner voor informatieproducten.

Diensten

Digital strategy, UX Design, Software development, Mobile development

Markt

Diergezondheidsmonitoring

In gebruik sinds

2023

Technologieën

.NET Core, MongoDB, Angular, Web components, Xamarin, Jira, Bitbucket

Verantwoordelijkheid voor data en laboratoriumuitslagen

Als productmanager bij Royal GD is Jessica verantwoordelijk voor alle aspecten die te maken hebben met data, met name de laboratoriumuitslagen. Met jaarlijks zo’n 4.000.000 bepalingen uit een breed scala aan monsters, waaronder bloed- en melkmonsters, draagt Jessica bij aan de waardevolle inzichten die Royal GD biedt in de gezondheid van verschillende diersoorten in Nederland.
Jessica’s rol omvat niet alleen het bezighouden met bestaande data, maar ook het genereren van nieuwe data door middel van innovatie. Ze heeft bijvoorbeeld bijgedragen aan de ontwikkeling van de Ethometer, die nieuwe mogelijkheden biedt voor het verzamelen en analyseren van gegevens door middel van camera’s en AI in de veterinaire sector.

Snel real-time informatie bekijken en analyseren

Een belangrijk aspect van Jessica’s werk is het ontsluiten van data voor klanten via het online portaal “VeeOnline” van Royal GD. Door middel van dit portaal kunnen klanten eenvoudig toegang krijgen tot hun laboratoriumuitslagen en andere relevante informatie, waardoor ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over de gezondheid van hun dieren. In een steeds veranderende diergezondheidsmarkt worden veehouders en dierenartsen geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving, dierwelzijn en duurzaamheid. Om aan deze eisen te voldoen, was er een dringende behoefte aan vernieuwing binnen Royal GD.
Een essentieel onderdeel van deze vernieuwing was de transformatie van VeeOnline, een online platform waar klanten toegang hebben tot laboratoriumuitslagen en andere belangrijke gegevens met betrekking tot diergezondheid. Het oude VeeOnline functioneerde als een statische ‘brievenbus’, wat niet langer voldeed aan de eisen van real-time data-analyse en integratie met andere systemen.
“Het oude VeeOnline functioneerde ‘een statische ‘brievenbus’, wat niet langer voldeed aan de eisen van real-time data-analyse en integratie met andere systemen,” aldus Jessica Hirsch-van Stek

Verschillende onderdelen

Dankzij de vernieuwde VeeOnline kunnen klanten nu eenvoudig en snel real-time informatie bekijken en analyseren, waaronder laboratoriumuitslagen van bloed- en melkmonsters. De introductie van een gebruiksvriendelijke app heeft de toegankelijkheid van informatie verder vergroot, vooral voor mobiele gebruikers zoals veehouders en dierenartsen. Bovendien streeft Royal GD ernaar om de gebruikerservaring continu te verbeteren door verdere functionele verbeteringen door te voeren.

Voordelen:
  • Real-time data-analyse: Klanten hebben directe toegang tot actuele informatie.
  • Verbeterde integratie: Het platform is geïntegreerd met andere systemen voor een naadloze ervaring.
  • Gebruiksvriendelijkheid: VeeOnline is intuïtief en gemakkelijk te navigeren voor veehouders en dierenartsen.
  • Mobiele toegang: De bijbehorende app biedt gebruikers de mogelijkheid om informatie altijd en overal te raadplegen.
  • Praktische analyses: Klanten kunnen snel en eenvoudig analyses maken op basis van beschikbare gegevens.
  • Continue verbeteringen: GD blijft het platform updaten en verbeteren om te voldoen aan de behoeften van gebruikers.

Flexibiliteit, deskundigheid en succesvolle resultaten

Jessica waardeert vooral de kundigheid, flexibiliteit en de mogelijkheid van Whyellow om effectief samen te werken met het GD-team. Ze prijst hun vermogen om hun eigen ervaringen in te brengen en advies te geven. Jessica benadrukt dat Whyellow zich onderscheidt door hun flexibiliteit en vermogen om de juiste mensen op de juiste plek in te zetten. Ze waardeert de goede communicatie en samenwerking met het GD-team, wat heeft bijgedragen aan het succes van de projecten.

Gerelateerde cases

Peer-to-peer fundingplatform voor Bestevaer Capital Funding2024-07-02T09:06:37+02:00
Fundingplatform
VeeOnline: Van een legacy applicatie naar real-time platform2024-03-18T16:17:34+02:00
VeeOnline
Whyellow automatiseert de puzzel van kindplanning voor Partou2024-06-11T14:31:56+02:00

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op