Werken bij Whyellow

Zoek jij een baan waarin je veel kan en mag leren? Waarin je ruimte krijgt, maar deze ook moet durven pakken? Ben je creatief, gedreven, slim en pragmatisch? Houd je van aanpakken, ben je zelfstandig en doet het er toe of je iets creëert wat betekenis heeft? Dan ben je misschien wel de missende schakel in ons team.

Neem contact op via 040-3041314 of stuur je CV naar info@whyellow.nl.

Stage / afstuderen bij Whyellow
Zoek jij een stageplek waarbij je je eigen (onderzoeks)opdracht kan vormgeven en uitvoeren? Wij zien nieuwe ideeën en verbeteringen altijd graag tegemoet, het ontbreekt ons alleen aan tijd om deze te realiseren. Een geweldige uitdaging dus voor een HBO / WO Marketing, Design, of IT student. We vullen een exacte opdracht graag samen met je in. Wij zijn op zoek naar zelfstandige stagiaires met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die proactief en resultaatgericht te werk gaan. Je bent analytisch ingesteld, communicatief vaardig en samenwerken is voor jou essentieel.

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waarbij je optimaal begeleid wordt. Graag kijken we ook verder dan alleen een stageplaats, wie weet kun je na je studie ons team versterken. Uiteraard is er een prima vergoeding, inclusief eventuele reiskosten en laptop.

Neem voor meer informatie contact op via 040-3041314 of stuur een e-mail naar info@whyellow.nl.