nieuws.

Whyellow wederom Best Workplace! 

VWhyellow best Workplace 2022oor de 2e keer Best Workplace

Whyellow heeft de 5e plaats op de lijst van Best Workplaces 2022 van Nederland behaald. Deze lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work.

Alles overziend vind ik deze organisatie een Great Place to Work – 100% van de collega’s

Sebastiaan Sloos, COO Whyellow:
”Een award winnen is natuurlijk mooi, maar wat deze certificering pas echt fantastisch maakt is dat hij gebaseerd is op het gevoel dat onze collega’s hebben bij onze organisatie. We groeien gestaag en toch lukt het ons om die unieke bedrijfscultuur van Whyellow vast te houden. Dat is vooral ook te danken aan onze geweldige collega’s en hoe zij met elkaar van werken bij Whyellow een feestje weten te maken.”

Michiel Lampe, CEO Whyellow: “Supertof om in de resultaten terug te zien dat met name de open, eerlijke en gelijkwaardige cultuur voor mensen reden zijn om graag bij ons te werken.

Natuurlijk doen we ook leuke dingen met elkaar. Ik noem ons hike weekend, motor weekend, (après-)skiën, maar vergeet vooral ook de borrels op het dakterras of in de gave bar in ons nieuwe kantoor op Strijp-T niet.

Daarnaast zie je dat de programma’s die we hebben opgestart voor teameffectiviteit, ontwikkeling en kennisdeling met veel enthousiasme zijn ontvangen. Komend jaar gaan we hard aan de slag met de verbeterpunten om ook dan weer Best Workplace te worden.”

René Brouwers, directeur Great Place to Work Nederland: “Whyellow behoort voor het tweede jaar tot de Top 10 Best Small Workplaces in Nederland. Deze software organisatie uit Eindhoven heeft dit jaar een mooie stijging laten zien op het medewerkersonderzoek. De medewerkers waarderen met name de onderlinge verbondenheid en de geloofwaardigheid van het management. 100% van de medewerkers geeft aan dat zij Whyellow een Great Place to Work vinden.

De 39 Best Workplaces van 2022, waar Whyellow er een van is, hebben een organisatiecultuur gecreëerd waarin men openstaat voor nieuwe perspectieven. Onze lijst is gebaseerd op de feedback van alle medewerkers via het Trust Index medewerkersonderzoek en het ingevulde strategisch werkgeversbeleid (de Culture Audit). Deze 39 organisaties mogen met recht trots zijn op deze award en het belooft een ontzettend mooi vertrekpunt te zijn voor nóg meer succes.”

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place to Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place to Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie.

Great Place to Work biedt op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke(re) organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging van de onderzoeksresultaten. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Jaarlijks doen wereldwijd 10.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die gezamenlijk circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

Kijk op www.greatplacetowork.nl voor meer informatie over het onderzoek.

Whyellow Best Woekplace 2022

Werken bij één van de beste (en leukste!) werkgevers van Nederland?

Dan ben je bij Whyellow aan het juiste adres. Standaard opleidingsprogramma’s zul je bij ons niet vinden. In onze visie is ontwikkeling maatwerk. Je wordt in het diepe gegooid, maar wel met reddingsboeien in de vorm van goede begeleiding van ervaren collega’s, professionele coaching en leerzame trainingen.

Wil jij in een hecht team werken aan uitdagende projecten in verschillende sectoren? Zoek jij een baan waarin je veel kunt leren én direct verantwoordelijkheid krijgt? Dan is Whyellow de plek voor jou. Bekijk hier onze vacatures.

Gelukkige teams maken de mooiste software

Het is algemeen bekend dat tevreden medewerkers coöperatiever, innovatiever, gemotiveerder en productiever zijn. En dat leidt weer tot betere resultaten bij opdrachtgevers. Wij investeren in het (werk)geluk van onze teams en dat zie je aan de kwaliteit van onze output. Heb jij een digitaliseringsvraagstuk waarvoor je een A-team nodig hebt? Neem contact op, we denken graag met je mee! 

Deel deze blog

Ook werken bij de beste (en leukste!) werkgever van Eindhoven? Bekijk de vacatures en solliciteer.

Neem contact op