nieuws.

Whyellow nieuwste OutSystems partner in Nederland

Whyellow sluit partnerovereenkomst met OutSystems

OutSystems partner logoVanaf 1 mei mag Whyellow zich officieel partner noemen van Outsystems, hét low-code ontwikkelplatform voor enterprise applicaties. En daar zijn we hartstikke trots op!

Met het toevoegen van OutSystems aan ons technologie-portfolio kunnen we onze klanten nog beter helpen bij het digitaliseren van hun unieke processen.

Michiel Lampe, CEO Whyellow over dit partnership:
“Om relevant te worden én blijven neemt het belang van de digitale strategie van organisaties al jaren toe. In veel sectoren is data en de manier waarop deze wordt verwerkt en uitgewisseld met de omgeving de belangrijkste productiefactor geworden. Belangrijker dan bijvoorbeeld personele capaciteit of bepaalde grondstoffen. “Eat or be eaten” wordt bepaald door het digitale verandervermogen van een organisatie. Lukt het je om in jouw sector een winnende ‘digital first’-strategie te implementeren, dan is je bestaansrecht op lange termijn gegarandeerd.

“Eat or be eaten” wordt bepaald door het digitale verandervermogen van een organisatie.

Om klanten optimaal te equiperen in deze digitale concurrentiestrijd is de best passende architectuur essentieel. Low-code platformen en OutSystems in het bijzonder hebben zich bewezen als ‘high productivity’-platform. Zowel voor oplossingen waarmee een klantgerichte omnichannel-communicatiestrategie kan worden gerealiseerd als voor een schaalbare, multi cloud, backend. Wij kiezen uitdrukkelijk voor OutSystems, omdat zij van alle alternatieven de beste opties voor uitbreidingen en integratie hebben en daardoor geen beperkingen kent.

Daarmee is OutSystems een logische vervolgstap in de dienstverlening van Whyellow.”

Henk Nijkerk, Regional Channel Manager Outsystems:

“Wij zijn bijzonder verheugd om Whyellow te verwelkomen in de OutSystems partnercommunity. Whyellow heeft zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare partner voor haar klanten met een hoog kennisniveau en de realisatie van succesvolle, aansprekende projecten.

Met Outsystems als aanvulling op de huidige propositie kan Whyellow nog meer waarde voor de klant realiseren.

Wij zijn ervan overtuigd dat Whyellow met Outsystems als aanvulling op hun huidige propositie nog meer waarde voor de klant kan realiseren. De vestiging van Whyellow op Strijp-T in Eindhoven biedt een innovatie voedingsbodem waar OutSystems graag een bijdrage aan levert.”

Over Outsystems
OutSystems is in 2001 in Portugal opgericht met de missie om elk bedrijf de middelen aan te reiken om te innoveren met software. De hoge productiviteit van het OutSystems applicatieplatform, de aangesloten en AI-ondersteunde tools helpen ontwikkelaars om snel een volledig scala aan applicaties te bouwen en te implementeren. Met ruim 500.000 leden, 1.600 medewerkers, +400 partners en duizenden actieve klanten in meer dan 87 landen en in 22 bedrijfstakken heeft OutSystems een enorme wereldwijde schaal bereikt. Dit terwijl het organisaties helpt de manier waarop ze applicaties ontwikkelen te veranderen.

Klik hier voor meer informatie, volg OutSystems op Twitter of op LinkedIn.

Over Whyellow

Whyellow is opgericht in 2013 en er werken circa veertig software engineers. Deze ‘Best Workplace™ 2020’ helpt klanten in verschillende sectoren bij de realisatie van haar digitale ambities, o.a. door advisering over (cloud)architectuur, inrichting van ideale customer journeys, in kaart brengen van optimale bedrijfsprocessen en de vertaling hiervan naar digitale oplossingen en uiteraard de ontwikkeling en beheer hiervan. Whyellow hanteert de laatste ontwikkeltechnieken op mobile/web/cloud om de meest moderne schaalbare en robuuste software te realiseren.

Meer over Whyellow’s dienstverlening met OutSystems lees je op deze pagina.

Deel deze blog

Nieuwsgierig naar wat Whyellow met Outsystems kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact op