nieuws.

From Good, to Great to Best Workplace!

 

Best Workplace 2021Al twee jaar op rij is Whyellow een Great Place to Work en nu behoren we zelfs tot een van de Best Workplaces in Nederland! “We zijn ontzettend trots dat we dit met z’n allen hebben bereikt”, vertelt Sebastiaan Sloos, COO bij Whyellow. “We zijn ons bedrijf aan het opbouwen met een prettige, open cultuur. Het gevoel dat we goed bezig zijn, is zeker aanwezig. Maar deze prestatie is echt een bevestiging vanuit onze medewerkers dat dat ook daadwerkelijk zo is.”

Hoe word je een van de Best Workplaces?

Het Best Workplace-certificaat is volledig gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Great Place to Work heeft de mate van vertrouwen, trots en plezier onder de medewerkers van Whyellow (Trust Index) gemeten. Verder vond er een Culture Audit plaats van o.a. het beleid, de programma’s en rituelen die onze bedrijfscultuur versterken. Van alle gecertificeerde Great Place to Work organisaties behoren de hoogst scorende tot de Best Workplaces. Onze resultaten:

  • Geloofwaardigheid: 96%
  • Respect: 94% 
  • Eerlijkheid: 96% 
  • Trots: 89% 
  • Kameraadschap: 96%

De overall score van alle medewerkers, komt uit op 94% en maar liefst 93% van de collega’s vindt Whyellow een Great Place to Work

Waarom is Whyellow een Best Workplace?

“Whyellow is een jong bedrijf met een fijne, open en informele cultuur”, geeft Sebastiaan aan. “We hebben een platte structuur en bestaan uit scrum-teams die veel verantwoordelijkheid en autonomie krijgen. Vanuit de directie zijn we meer richtinggevend dan sturend. Die vrijheid tot het nemen van operationele besluiten, stimuleert het ondernemerschap van onze medewerkers.” 

“Bovendien waardeert iedereen bij Whyellow de diversiteit aan werkzaamheden”, gaat Sebastiaan verder. “Je bouwt namelijk niet aan slechts een klein deel van een oplossing, maar werkt aan meerdere projecten voor verschillende klanten, van de zorg- tot de agrarische sector. En omdat onze klanten vaak met complexe vraagstukken worstelen, ontwikkelen we software op maat. Onze opdrachten zijn echt een uitdaging en gelukkig zijn we daar allemaal gek op.” 

“Ook hangt hier een gezellige sfeer: we zijn meer dan alleen collega’s en er ontstaan zelfs vriendschappen”, vertelt Sebastiaan. “En we werken natuurlijk op een heel gave plek: het Innovation Powerhouse op het bruisende Strijp-T in technologiestad Eindhoven. De oude energiecentrale van Philips is omgebouwd tot een thuis voor innovatieve techbedrijven, waaronder Whyellow.”

“Om het teamgevoel te versterken, plannen we regelmatig teambuildingsessies en activiteiten buiten het werk om. Deze activiteiten variëren van cocktailavonden en spelletjesavonden tot de jaarlijkse BBQ op het mooiste dakterras van Eindhoven en het memorabele skiweekend. Bij ons luidt het motto: niets moet, alles mag.”

 

Onze kernwaarden: wat vinden we belangrijk?

Doelgericht, open-minded, betrouwbaar en gelijkwaardig: daar staat Whyellow voor. We houden van doorpakken en komen met passende oplossingen waarmee we onze klanten verder helpen. Wij zijn trots op wat we doen. Hoewel we graag onze klanten verrassen en onze aanpak flexibel is, zijn we altijd betrouwbaar en voorspelbaar. Bij Whyellow doet iedereen ertoe. Of je nu ervaren, onervaren, manager of techneut bent, maakt voor ons niet uit. Er is ruimte om fouten te maken en elkaar verder te helpen. We houden niet zo van procedures en regels: we geloven in het team.

 

Werken bij één van de beste (en leukste!) werkgevers van Nederland?

Dan ben je bij Whyellow aan het juiste adres. Standaard opleidingsprogramma’s zul je bij ons niet vinden. In onze visie is ontwikkeling maatwerk. Je wordt in het diepe gegooid, maar wel met reddingsboeien in de vorm van goede begeleiding van ervaren collega’s, professionele coaching en 

leerzame trainingen.

Wil jij in een hecht team werken aan uitdagende projecten in verschillende sectoren? Zoek jij een baan waarin je veel kunt leren én direct verantwoordelijkheid krijgt? Dan is Whyellow de plek voor jou. Bekijk hier onze vacatures: https://whyellow.nl/werken-bij-whyellow/.

Waarom is dit ook belangrijk voor onze opdrachtgevers?

Het is algemeen bekend dat gelukkige werkers coöperatiever, innovatiever, gemotiveerder en productiever zijn. En dat leidt weer tot betere resultaten bij opdrachtgevers. En natuurlijk vraagt geluksbevordering een bepaalde investering van de organisatie, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit het ruimschoots waard is. 

 

Heb jij een digitaliserings vraagstuk waarvoor je een A-team software ontwerpers/ontwikkelaars nodig hebt? Neem contact op want wij beschikken over uitermate gelukkige IT experts en dat zie je terug in de resultaten! 

Deel deze blog

Of heb je te maken met minder gelukkige werknemers en zou je graag willen weten hoe wij dat aanpakken? Download onze culture audit hier.

Download nu

 

Gerelateerde blogs

  • Whyellow Best Workplace 2022
2022-05-24T16:52:41+02:00
Ga naar de bovenkant