nieuws.

Persbericht: Whyellow sluit zich aan bij House of Clouds

EINDHOVEN –  Whyellow sluit zich aan bij House of Clouds. Hiermee voegt House of Clouds naast Intelligent Analytics, Multi-cloud control, DevOps en Cybersecurity ook Software Development toe aan haar portfolio en versterkt House of Clouds haar positie als digital specialist in Nederland.

Krachtenbundeling voor meer impact en groeikansen 

Met de veertig software experts van Whyellow, haar gedegen agile development aanpak en zeer sterke bedrijfscultuur zet House of Clouds een enorme stap in onze positie als digital specialist. Nu is Whyellow niet alleen in staat klanten te adviseren bij hun digitale strategie, maar ook om moderne (platform)oplossingen binnen die strategie te realiseren. En andersom kunnen de software engineers van Whyellow profiteren van het neusje van de zalm als het gaat om DevOps expertise via Day2 en CyberSecurity van Defenced, beiden ook lid van de groeiende familie. 

“Bedrijven willen hun digitale business versnellen. We zien dat 4 onderdelen hierin de sleutel vormen en naadloos met elkaar moeten samenwerken. De combinatie van software development, cyber security, intelligent analytics en cloud kennis is uniek in Nederland en maakt van House of Clouds een digital specialist die echt impact kan maken. We gaan elkaar op alle fronten helpen, versnellen en versterken. In de maandenlange verkenning hebben we kunnen constateren dat we een enorm eensluidende visie hebben op bedrijfscultuur van de groep en de onderdelen. Een topteam leidt onvermijdelijk tot uitzonderlijke resultaten en daar gaan we voor.”, aldus Sander Dekker, CEO House Of Clouds.

Michiel Lampe, Founder & CEO Whyellow: “Whyellow zoekt al een tijdje naar versnellingsmogelijkheden om haar positie te verstevigen en meer impact bij grote organisaties te maken. House Of Clouds is de perfecte partner om dat te realiseren. Er is een sterk en ervaren management team en de zusterbedrijven beschikken over aanvullende kennis die naadloos aansluit op onze development skills en visie. We krijgen veel energie van dit nieuwe avontuur en zijn ervan overtuigd dat dit de volgende logische stap is in het jonge bestaan van ons bedrijf.” 

Over House of Clouds 

Bedrijven kunnen digitaal versnellen door processen slimmer te maken en te digitaliseren, data te verzamelen en intelligent te gebruiken, zoveel mogelijk te migreren naar de Cloud en dit alles te beveiligen via een Next Gen SOC. Op deze cruciale gebieden levert House of Clouds de beste digitale competenties door unieke talenten aan zich te binden die direct impact maken. We realiseren intelligente oplossingen op toekomstbestendige platformen, worden graag afgerekend op het resultaat en ondanks alle technologie staat een heel persoonlijk aanpak centraal.

Over Whyellow 

Whyellow is opgericht in 2013 en er werken circa veertig software engineers. Deze ‘Best Workplace™ 2020’ helpt klanten in verschillende sectoren bij de realisatie van haar digitale ambities, o.a. door advisering over (cloud)architectuur, inrichting van ideale customer journeys, in kaart brengen van optimale bedrijfsprocessen en de vertaling hiervan naar digitale oplossingen en uiteraard de ontwikkeling en beheer hiervan. Whyellow hanteert de laatste ontwikkeltechnieken op mobile/web/cloud om de meest moderne schaalbare en robuuste software te realiseren. 

Het management van Whyellow blijft aan boord en gaat deelnemen in het management van House Of Clouds zodat de synergie daadwerkelijk tot stand kan worden gebracht. 

————— EINDE PERSBERICHT —————

Noot voor de redactie

Voor meer informatie: Suzanne Broekhof, Marketing manager, +31 6 1187 8267 , Suzanne.broekhof@whyellow.nl 

Deel deze blog

Nieuwsgierig of wij ook voor jouw unieke uitdaging een digitale oplossing kunnen creëren? Neem dan contact op!

Neem contact op