cultuur.

Hello(w) there! Meet Kees!

Even voorstellen!

Mijn naam is Kees Verbeek, ik ben 30 jaar oud en ik woon in het bruisende Eindhoven. Sporten is een grote passie van me, vooral padel heeft de laatste tijd mijn grote interesse. Maar ook koken en gezellig borrelen met vrienden is een hobby waar ik veel plezier uit haal.

Wat ga je doen?

Mijn achtergrond ligt in Commerciële Economie, waarvoor ik met trots mijn diploma heb behaald. Met dat diploma op zak ben ik een start-up ingerold, waar ik bijna 4 jaar werkzaam ben geweest als accountmanager. In deze rol lag de nadruk op new business, maar ook het beheren van bestaande accounts behoorde tot mijn verantwoordelijkheden. Uiteindelijk is de start-up verkocht en ben ik aan de slag gegaan als accountmanager in de High Tech-sector, een rol waarin ik mijn passie voor relaties en commercie kwijt kon.
En nu, pas enkele weken geleden, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als lid van de Whyellow familie. Samen met dit geweldige team streef ik ernaar om nieuwe klanten aan boord te halen en hen te helpen met hun digitale uitdagingen, in wat voor vorm dan ook.

Waarom heb je voor Whyellow gekozen?

Nou, tijdens mijn kennismaking met het bedrijf voelde het meteen als een warme en hechte club. En eerlijk gezegd, die sfeer is er nog steeds!
Bij Whyellow draait het om verschillende digitale vraagstukken. We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van processen, het vergroten van klantbetrokkenheid of het benutten van nieuwe technologieën. Dat betekent dat ik met veel verschillende projecten en klanten kan werken, wat het ontzettend boeiend maakt en geen dag hetzelfde is. Het mooie? Whyellow heeft zoveel expertise in huis, dat ik het niet alleen hoef te doen, maar ook het team voor me klaarstaat om een klant te bezoeken en samen tot een oplossing te komen.

Ondanks dat we een jong bedrijf zijn, hebben we al bewezen dat we kwaliteit leveren.”
“Het feit dat klanten steeds weer bij ons terugkomen met nieuwe projecten, onderstreept dat we het goed doen!”


Wat is je eerste indruk bij Whyellow?

Bij Whyellow geloven we in groei en innovatie. Het is een eer om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor het bedenken van creatieve oplossingen voor onze klanten. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst en ik kijk er enorm naar uit om jou ook te verwelkomen als een gewaardeerde klant bij Whyellow. Laten we samen aan de slag gaan!

Deel deze blog

Weten of Whyellow ook voor jou een geschikte werkgever is? We maken graag kennis met je.

Maak afspraak

Gerelateerde blogs

2024-01-29T14:39:55+02:00
Ga naar de bovenkant