Ben jij onze nieuwe Devops and Backend engineer?

Wij zoeken…

iemand die gepassioneerd mee wil ontwikkelen aan onze vernieuwende oplossingen. Wij realiseren creatieve IT oplossingen voor/met klanten en partners op basis van hypermoderne technologie. Multi platform, multi device, hoog interactief maar toch super intuïtief. Dit vraagt naast veel creativiteit, een groot inlevingsvermogen in onze doelgroepen, een grote drive en uiteraard een flinke dosis technische kennis vooral bereidheid het nieuwe te ontdekken en het doorzettingsvermogen dingen af te maken!

Vind jij het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken? Werk je graag zelfstandig maar wel in een team met de beste talenten in het vak?  Dan ben je bij ons op je plek!

We zoeken versterking op het gebied van DevOps en Software engineering.  Om op iteratieve wijze, samen met de designers, analisten, gebruikers en klanten, software te ontwikkelen en de bijbehorende omgevingen in te richten. We maken gebruik van de laatste technieken zoals: Kubernetes, Microsoft .net core/C#, MongoDB en PostgreSQL. 

In een klein (scrum) team vraagt dit om een veelzijdig persoon. Iemand die goed kan en wil samenwerken en de schouders eronder wil zetten als de situatie daar om vraagt. Maar ook iemand met humor, en de bereidheid buiten de gebaande paden te denken/ werken, om het bedrijf weer een stap vooruit te helpen!

Je bent mede verantwoordelijk voor de (technische) kwaliteit en voortgang van het project. Je denkt mee met de planning en je bent een belangrijke sparringpartner voor de inrichting van ‘onze’ OTAP omgevingen en het draaiend krijgen en vooral ook houden van onze software. Kortom je bent een belangrijke schakel in het technisch team. Naast een technische kei ben je ook communicatief, heb je zelfvertrouwen en neem je initiatief.

Jouw skillset:

Jouw opleiding: HBO/WO informatica (of soortgelijk)

Een aantal jaren ervaring met de uitrol van productiesystemen, bijbehorende bouwstraten en cloudoplossingen.

Kennis (of aantoonbaar ervaring) met een aantal van de volgende methoden en technieken; Microsoft .net/C#, Kubernetes, Docker, CI/CD, MongoDB, SQL, cloud omgevingen, Scrum, Kanban.

Wat kun je verwachten?

  • Werken bij een Great Place to Work (certified)!
  • Samenwerken in een jong en dynamische organisatie van +/- 35 man en vrouw sterk.
  • Diversiteit aan projecten binnen de maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening en (semi)overheid
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen je team
  • Flexibele werktijden
  • En uiteraard prima arbeidsvoorwaarden, inclusief een feestje op zijn tijd!

Ben jij ervan overtuigd dat je in het bovenstaande plaatje past?
Laat het ons weten! Vul snel het formulier hieronder in.

    P.S. Wij vinden persoonlijk contact met geïnteresseerden erg belangrijk. Acquisitie door recruiters en detacheringsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.