Ben jij onze nieuwe Marketeer?

Wij zoeken…

… een marketeer die toe is aan een tweede of derde stap in zijn/haar carrière en samen met ons onze groei-uitdaging aan wil gaan.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: we hebben grote ambities. We willen minstens in omvang verdubbelen de komende jaren. Daarvoor is het nodig om meer nieuwe klanten aan ons te binden. O.a. door duidelijk te maken waar we goed in zijn en pro-actief markten gericht te gaan benaderen. Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het ‘uithangbord’ aan de gevel. We  vragen je om een marketing en communicatiestrategie uit te werken in overleg met het management en deze vervolgens uit te voeren met hulp van interne specialisten en waar nodig met externe hulp.

Onze prospect buyers zijn over het algemeen (middle)managers met een marketing/business en/of een IT-verantwoordelijkheid. Wij mikken op middelgrote bedrijven waarbij we back office processen optimaliseren en/of frontoffice processen digitaliseren. In jouw rol moet je je kunnen verplaatsen in deze doelgroep. Je zult dus zeker over globale kennis van ICT, marketing en veranderprocessen moeten beschikken.

We hebben een commercieel team waarvan je deel uitmaakt, maar het betreft een nieuwe functie waarin je veel vrijheid hebt bij de invulling.

Wat zoeken we in jou?

Afgeronde HBO/ WO opleiding richting communicatie, marketing.

Enkele jaren ervaring als marketeer, communicatie spin in het web in de zakelijke dienstverlening/B2B

Sterk in het creëeren (met derden) van krachtige teksten, campagnes, visuals, video’s

Organisatorisch talent om met de collega’s en externen tot resultaten te komen

Kennis van online marketing (SEO/SEA en diverse social media platforms)

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Marketing plannen maken en uitvoeren
  • Desktop research op markten en helpen prospects te identificeren
  • Eventueel helpen bij commerciële trajecten
  • En ook arbeidsmarktcommunicatie hoort erbij

Wat hebben wij te bieden?

  • Werken bij een “Best Workplace”!
  • Samenwerken in een jong en dynamische organisatie van +/- 35 man en vrouw sterk.
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen je team
  • Flexibele werktijden
  • En uiteraard prima arbeidsvoorwaarden, inclusief een feestje op zijn tijd.

Ben jij ervan overtuigd dat je in het bovenstaande plaatje past? Stuur dan snel jouw cv en motivatie naar werken@whyellow.nl, of bel ons op 040-3041314.

P.S. Wij vinden persoonlijk contact met geïnteresseerden erg belangrijk. Acquisitie door recruiters en detacheringsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.