Over ons

Whyellow is opgericht in 2014 in het hart van innovatief Eindhoven: Strijp-S. Toentertijd opereerden we vanuit het gebouw genaamd “Videolab”, de bakermat van de DVD en de Blueray speler. In juli 2018 zijn we verhuisd naar een kantoor op de groei, gevestigd in het “Innovation Powerhouse”, de voormalige energiecentrale op Strijp-T te Eindhoven. Een omgeving barstensvol energie en doordrenkt van uitvindingen dus.

Whyellow ontwikkelt op basis van de laatste technieken software oplossingen op maat. Oplossingen die snel in gebruik kunnen worden genomen en dus snel toegevoegde waarde leveren. Oplossingen met een focus op gebruikerservaring, voor de veeleisende en moderne gebruiker waar iedereen makkelijk intuïtief zijn of haar weg in vindt.


Het realiseren van ambities en ideeën van onze klanten staat bij ons voorop. Onze aanpak kenmerkt zich door heldere communicatie, creativiteit en ondernemerschap.

Whyellow hanteert duidelijke uitgangspunten en voorwaarden. Onze secure cloud oplossingen vragen alleen internet toegang met een smart phone, tablet en/of browser. Wij kunnen ook zorgen voor de inrichting van uw cloud omgeving(en) en het beheer van uw systeem. Dat doen wij pro-actief zodat u geen zorgen heeft over de beschikbaarheid van uw informatievoorzieningen.

Klik hier voor een overzicht van onze algemene voorwaarden.

Klik hier voor het privacystatement.

Ons team

Bram

Brouwer

Software developer

Enthousiaste fullstack-developer die gelukkig wordt van een sterk gestructureerde codebase en werkomgeving. Streeft er naar om zich continu te verbeteren. In zijn vrije tijd te vinden achter een drumstel, computer of in de keuken.

Software developer Brandon van lent

Brandon

van Lent

Senior Software developer

Backend developer met een voorkeur voor architectuur en algoritmiek. Om die reden vaak het technisch geweten, de man die de lijnen bewaakt. Hobby’s: gaming met een voorkeur voor puzzel- en tactische/ strategische games.

Brian

Timmermans

Software developer

Full stack developer die zich graag omgeeft rondom de nieuwste technologische ontwikkelingen. Geniet van resultaat behalen in teamverband met een goede balans tussen professionaliteit en humor. Hobby’s: Een serie/film of FIFA-avond en in het weekend genieten van een speciaalbiertje op het terras.

Delroy

van der Kemp

Software developer

Backend developer die veel plezier beleeft aan het oplossen van complexe problemen. Met zijn kennis van meerdere technieken flexibel inzetbaar. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan gebroken elektronica in de hoop iets te repareren…

Dionne

Oomen

Product Owner

Stelt bij de klant constant de waarom-vraag om zo de software te laten maken waar de klant echt iets aan heeft. In haar vrije tijd houdt ze van wijnproeven en salsadansen.

Software developer Fabian Claassen

Fabian

Claasen

Software developer

Fullstack developer met een voorkeur voor back-end. Supersnel en efficiënt. Blijft rustig onder alle omstandigheden, niet gestresst te krijgen. Vaak op het water te vinden met zijn zeilboot. In het weekend regelmatig met een biertje en een controller in de hand te vinden.

Jeroen

Pullich

Software developer

Fullstack developer met een brede interesse voor de technieken. Lost graag technische problemen op. Hobby’s: Knutselen aan eigen games en wat pingelen op de gitaar.

Software developer en scrum master Joel de Jong

Joel

de Jong

Senior Software developer & Scrummaster

Full stack developer en analytisch brein dat geen enkel vraagstuk schuwt. Maker in hart en nieren. Hobby’s: Is het liefst ergens op een berg te vinden, ofwel heel langzaam ertegenop lopend, ofwel op de latten met lichtsnelheid naar beneden. Probeert verder uit zoveel mogelijk muziekinstrumenten iets van muziek te toveren.

Software developer Kevin Brok

Kevin

Brok

Senior Software developer

Multi inzetbaar full stack developer. Frontend, backend, DB, mobile Kevin kan/doet alles met grote focus. Hobby’s: fervent gamer, old en new school.

Product Owner Koen Siemelink

Koen

Siemelink

Product Owner

Teamleider met verstand van techniek. Dat maakt dat hij goed de vertaalslag van business naar realisatie kan maken. Hobby’s: teveel, te hard en allemaal gevaarlijk.

Manon

Marinussen

Informatie analist & Designer

Creatieve duizendpoot met een bak theoretische know-how. Ze zorgt er voor dat geen enkel probleem zonder oplossing de deur uit gaat. Hobby’s: het verslinden van podcasts, kamperen en schrijven over speciaalbier.

CTO Mark Mastop

Mark

Mastop

CTO

Oprichter van Whyellow en verantwoordelijk voor de technologische strategie van het bedrijf. Met 20+ jaar ervaring een oude vos, maar nog steeds jong van geest. Hobby’s: voortdurend aan het sleutelen aan zijn oldtimer.

CEO Michiel Lampe

Michiel

Lampe

CEO

Oprichter van Whyellow en eind-verantwoordelijke. Ruim 25 jaar ervaring in IT service bedrijven. Zet graag creativiteit in om klant ambities te realiseren. Hobby’s: bij weer en geen weer op pad met de Ducati.

Software Developer Pieter Hoogestein

Pieter

Hoogestijn

Senior Software developer & Scrummaster

Backend expert met een duidelijke mening en een scherp oog voor het proces. Veel ervaring in het scrummaster-schap, goede communicator en altijd op zoek naar verbetering. Hobby’s: Vindt altijd de weg en zet de lijnen uit door zijn ruime scouting (bestuurs) ervaring, hardlopen en gitaarspelen

Software developer Roel Guerand

Roel

Guerand

Software developer

Full stack developer met veel kennis op het gebied van C#, Javascript en C++. Het zien van goed gestructureerde en efficiënt geschreven code doet hem goed. Hobby’s: Gamen, en dat het liefst met vrienden.

Software developer Rudolph Lesire

Rudolph

Lesire

Software developer

Altijd goedlachse full-stack developer die eigenlijk alleen maar in oplossingen kan denken. Vloeiend in meerdere talen, vooral in C# en Engels. Voor nieuwe technologieën kun je hem altijd wakker maken. Hobby’s: kampioen Fifa18 en af en toe gaat de zonnebril op voor een spelletje poker.

COO Sebastiaan Sloos

Sebastiaan

Sloos

COO

Managing partner en de operationele man, met ruim 20 jaar ervaring ook een oude rot. Een ruime achtergrond in IT projecten, HR en operationele bedrijfsvoering. Hobby’s: tegen zijn zin ook autosleutelaar na aanschaf van een (bijna) klassieke VW T3.

Stijn

Mommersteeg

Software developer

Full stack developer met een kleine voorkeur voor mobile die continu opzoek is naar nieuwe en mooie technieken. Grote metal fan die zijn collega’s graag van zijn muziek laat genieten. Hobby’s: Gitaar spelen, speciaalbiertjes drinken, gamen en concerten bezoeken.

Teamleider en software tester Tim Holterman

Tim

Holtermann

Product Owner & Designer

Een creatief brein met voorliefde voor een fantastische gebruikerservaring, maar zeker geen perfectionist die het doel niet voor ogen houdt. Regelt projecten en support. Hobby’s: voor dag en dauw in het zwembad en zelfs in de lente nog op de piste te vinden.

Software Architect Wouter van Outersterp

Wouter

van Outersterp

Senior Software developer & Technisch architect

Ruime kennis en ervaring op development vlak. Weet hoe software te structureren zodat het schaalbaar, onderhoudbaar, secure en performant wordt. Een technisch probleem? Wouter weet raad. Hobby’s: Onze eigen Cesar Zuiderwijk en IT all the way.