nieuws.

Adieu 2018, hallo 2019! Een terugblik op het Whyellow jaar.

Ook voor ons gelden de clichés; ongelofelijk dat de flessen champagne alweer koud staan en de oliebollen in de frituur liggen. Dat betekent dat we terug kunnen blikken op het afgelopen jaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen. Adieu 2018! Deze donkere decembermaand is vooral een periode waarin we met allerlei strategische plannen vooruit mogen kijken naar 2019.

Een terugblik op het Whyellow jaar

Het eerste Whyellow lustrum

In november hebben we ons eerste lustrum kunnen vieren. Whyellow bestaat alweer 5 jaar en is here to stay. Waar we in 2013 met z’n drieën gestart zijn met het idee de zorgmarkt te vernieuwen, gaan we nu ook in andere sectoren allerlei innovatieve uitdagingen aan. Zo zijn we onder andere bezig geweest met gasmeters, start-ups, sensoren in vrachtwagens, pensioenfondsen en hebben we zelfs eigen producten ontwikkeld. Kortom: In de afgelopen 5 jaar hebben we voor onze klanten de nodige innovatieve software gerealiseerd en in productie staan bij een diversiteit aan mooie klanten.

Wat 2018 ons gebracht heeft

We kijken terug op een succesvol en dynamisch jaar waarin we wederom veel hebben geleerd, verbeterd en vooral ook de nodige successen hebben gekend. Een nieuwe fase met bestaande en ook nieuwe klanten die wij hebben mogen helpen bij het efficiënter maken van hun processen. Er zijn mooie oplossingen gerealiseerd en ook succesvol live gebracht. En daar zijn we uiteraard enorm trots op.

Ook hebben we wederom de groei weten te vinden en nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Inmiddels hebben ook zij hun plek bij Whyellow gevonden en draaien ze volop mee in de ‘Whyellow software factory’. En eigenlijk geldt dit voor iedereen – afgelopen zomer zijn we namelijk verhuisd naar een ontzettend mooi nieuw kantoor in het Innovation Powerhouse. Nog steeds zijn wij te vinden op Strijp, maar de S hebben we ingeruild voor T.

Werken moet natuurlijk ook leuk zijn. Work hard play hard is een motto dat bij Whyellow hoog in het vaandel staat. Met veel plezier kijken we dan ook terug op onze (super) friday borrels, maar vooral ook op onze skitrip en hiketocht in Oostenrijk. Ook de business marathon van Eindhoven kunnen we met plaats 47 van de 180 teams met een trots gevoel afvinken. Als verbeteraar van bedrijfsprocessen gaan we uiteraard volgend jaar voor een hogere plaats in het klassement. Nog even doortrainen dus.

Een vooruitblik op 2019

Voor 2019 zijn de verwachtingen hoog. Alle huidige klanten mogen we blijven ondersteunen, waar we erg dankbaar voor zijn. Ook mogen we een aantal nieuwe klanten verwelkomen die voor Whyellow hebben gekozen. We hebben erg veel zin in deze komende projecten. Enerzijds door de nieuwe apps die we mogen realiseren, maar anderzijds ook door bestaande oplossingen in te zetten bij nieuwe klanten binnen andere domeinen. Daarvan gaan we iedereen ook veel meer op de hoogte houden – zichtbaarheid wordt voor ons een belangrijk thema in het nieuwe jaar.

We kijken met veel trots en een positief gevoel terug op 2018. Op naar een hoopvol 2019!

Namens het Whyellow team willen we jullie bedanken voor de interesse, prettige samenwerking en gave opdrachten. Hierbij willen we iedereen een gelukkig en succesvol nieuwjaar wensen.

Deel deze blog

Weten of Whyellow ook voor jou een geschikte werkgever is? We maken graag kennis met je.

Maak afspraak

Gerelateerde blogs

  • Whyellow Best Workplace 2022
  • Whyellow partner Outsystems
2022-04-06T13:44:05+02:00
Ga naar de bovenkant