nieuws.

2021, here we come! Onze doelen voor het nieuwe jaar

Bijzonder jaar

Allereerst; de beste wensen voor het nieuwe jaar! (Wij vinden dat dit heel januari nog sociaal acceptabel is ;)). Dat we op een bijzonder jaar terugkijken is nogal een understatement. Tijdens een complete digitale omschakeling maakten we via Zoom kennis met nieuwe klanten, en zetten we onze legendarische vrijdagmiddagborrels op een iets lager (online) pitje. Zodoende waarderen we de successen die we afgelopen jaar behaalden alleen nog maar meer. Ons team groeide flink, we gingen prachtige samenwerkingen aan en boekten geweldige resultaten bij onze klanten. Compleet opgeladen zijn we er nu meer dan ooit klaar voor om het beste uit 2021 te halen. Samen met onze CEO Michiel en accountmanager Bart blikken we in deze blog vooruit op 2021. We vroegen ze: wat zijn jullie persoonlijke en zakelijke doelen voor 2021?

Vooruitkijken naar 2021

Michiel

‘’Mijn BHAG (Big, Hairy, Audacious Goal) voor 2021 is om minstens 10 klanten tegelijkertijd te helpen met kritische, digitale vernieuwingen voor hun organisaties. Om dit te verwezenlijken ga ik écht effectief netwerken. Graag zou ik maandelijks enkele tientallen relevante contacten (op managementlevel) opdoen. Bovendien wil ik dit jaar maandelijks waarde toevoegen voor mijn netwerk, door middel van een webinar, demo of whitepaper. Genoeg werk aan de winkel dus!’’

Bart

‘’Op 1 januari ben ik begonnen bij Whyellow, een perfect begin van 2021. Mijn eerste doelstelling is het leren kennen van de organisatie en onze klanten. Al doende leert men, dus de eerste periode staat in het teken van zoveel mogelijk mensen spreken: collega’s, klanten en andere relaties van Whyellow. Tegelijkertijd moet (uiteraard) het aantal klanten groeien. Als we dit jaar vijf softwareprojecten starten bij nieuwe klanten doen we het heel goed. Voordat we dit voor elkaar hebben is er gelukkig nog genoeg te doen. Ook hier begint het met het spreken van mensen en laat ik dat nou het leukste vinden dat er is!’’

We vertrouwen erop dat 2021 het jaar is waarin we weer samen met onze collega’s kunnen proosten, en onze klanten weer op kantoor mogen verwelkomen. We kijken ernaar uit om mooie nieuwe IT-oplossingen te realiseren, maar ook bestaande bedrijfsprocessen te verbeteren. Met volle kracht vooruit dus om onze doelen dit jaar te bereiken. 2021 here we come!

Deel deze blog

Nieuwsgierig naar wat wij, heel veilig, voor jouw data-intensieve organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact op