cultuur.

Een nieuwe collega: Michiel Peeters

Whyellow blijft groeien! 

Op 1 maart is Michiel Peeters gestart in de rol van Software Engineer. Welkom Michiel! In onderstaand blog meer over deze puzzelende levensgenieter. 

Kun je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Michiel Peeters (33) en ben op 1 maart gestart by Whyellow. Ik kom van origine uit Heythuysen (buurt van Roermond) maar ben na 23 jaar voor de liefde naar het zuiden afgezakt naar het plaatsje Beek. Inmiddels 16,5 jaar samen en 8 jaar getrouwd en een dochtertje van 21 maanden. Ik was een expert in het slopen van computers maar ik kon ze niet maken. Daarom heb ik een opleiding tot systeembeheer gevolgd, echter merkte ik dat hier niet mijn hart en passie lag. Tijdens deze opleiding attendeerde een kennis van me of ik misschien iets in software ontwikkeling wilt gaan doen.Sindsdien ben ik steeds meer van software ontwikkeling gaan houden.Mijn passie was gevonden!

Met welke werkzaamheden hou je je bezig bij Whyellow?

Aangezien ik nog relatief nieuw bij Whyellow ben wordt er nog gekeken waar ik mijn skills het beste kan gaan inzetten. Een ding weet ik wel vrij zeker, ik ga software ontwikkelen ;-).

 

Hoe ben je bij Whyellow terecht gekomen?

Voor de periode van mijn vorige werkgever had ik Whyellow al in het vizier, alleen was ik tijdens deze sollicitatie op zoek naar een grotere organisatie waar ik mijzelf snel kon gaan ontwikkelen. Tijdens het werken bij deze organisatie is Whyellow eigenlijk nooit uit het zicht verloren. Sinds dat ik vorig jaar besloten heb om verdere stappen in mijn carrière te maken, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en bij Whyellow aangeklopt. Het eerste wat mij aansprak (via de website zelfs!) dat teamspirit echt op nummer 1 staat. Tijdens de sollicitatie merkte ik dat Whyellow met mij mee dacht over hoe we de reisafstand het beste kunnen overbruggen. Ze willen voor iedere medewerker een goede en passende oplossing aanbieden. Hierdoor was ik overtuigd om voor Whyellow te gaan en zo geschiedde, ik ben nu deel van het team.

 

Wat is je eerste indruk van werken bij Whyellow?

Het voelt goed. Het is wennen na een jaar thuis zitten i.v.m. corona, maar om mensen weer om je heen te hebben die met de nieuwste technieken bezig zijn is gewoon tof. Daarnaast af en toe een lolletje hoort er ook bij. Bij Whyellow hangt een informele sfeer en tegelijkertijd ook professioneel. Precies wat ik zoek in een bedrijf!

Heb je nog andere interesses naast software ontwikkeling?

Ik ben zeer te porren voor bordspellen of escape rooms. Als ik maar lekker mijn hersens kan kraken. Puzzelen vind ik daarom erg leuk. Verder speel ik af en toe een computerspelletje samen met mijn vrienden en ben ik graag in beweging (helaas is het tijdens corona heel wat minder geworden, maar nu dat ik bij Whyellow werk maak ik weer kilometers omdat ik met de trein ga). Heerlijk! En ow ja, ik heb gehoord dat Whyellow bierspecialisten zijn, dus voor een lekker biertje sta ik zeker open! 

Deel deze blog

Weten of Whyellow ook voor jou een geschikte werkgever is? We maken graag kennis met je.

Maak afspraak