cultuur.

Een nieuwe collega: Luuk van Laarhoven

OutSystems Luuk van Laarhoven

Whyellow blijft groeien! 

Op 1 maart is Luuk van Laarhoven gestart als Business Analist.  In die rol verkent hij het terrein van de klant en duikt de diepte in om voor complexe problemen de juiste oplossing te vinden. Hij krijgt energie van (samen) resultaten behalen die echt het verschil maken.

Bij Whyellow wordt hij daarnaast medeverantwoordelijk voor onze groei op het gebied van OutSystems.  Welkom Luuk!

Nieuw, maar toch vertrouwd

Luuk: “Tien jaar nadat Sebastiaan Sloos, nu COO bij Whyellow,  mij heeft aangenomen bij onze vorige werkgever, loop ik op maandagochtend het nieuwe kantoor van Whyellow binnen. Dit keer als nieuwe medewerker hier.  Er werken meer oud-collega’s bij Whyellow, dus ergens voelt het al vertrouwd.

Voor iedereen is deze nieuwe werkplek, op Strijp-T, wennen, maar voor mij helemaal. Zeker na twee jaar alleen maar thuiswerken i.v.m. de Corona-maatregelen. Ik vind het dan ook heerlijk om collega’s in het echt te spreken en betere koffie dan thuis te drinken. Het is vandaag prachtig weer, dus met een aantal collega’s loop ik tijdens de lunch een rondje in deze fantastische en inspirerende omgeving.”

Even voorstellen

“Maar oké, wie ben ik? Luuk van Laarhoven, 39 jaar oud, en samenwonend met Sanne in Berkel-Enschot samen met ons zoontje Guus van 1,5 jaar en Catootje, onze hond.  Ik ga graag uit eten, wandelen en hardlopen en bezoek vrij regelmatig PSV. Misschien toch niet toevallig dat ik bij een bedrijf in Eindhoven aan de slag ga.”

Whyellow Luuk van Laarhoven

Bij Whyellow

“Als business analist duik ik bij onze klanten de diepte in om voor complexe problemen de juiste oplossing te vinden.  Ik krijg energie van, samen met het team en samen met de klant, behalen van resultaten die echt van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Ik ben al direct gestart op een nieuwe opdracht. 

Wat ik echt een pluspunt vind van Whyellow’s way of working is dat ik echt onderdeel ben van een team. Alle teams werken vanuit het innovatieve brainport Eindhoven, meestal ook echt fysiek op kantoor. In tegenstelling tot veel andere softwarebedrijven waar je als specialist toch vaak  in je eentje gedetacheerd wordt op locatie van de klant. Mijn team is super op elkaar ingespeeld en werkt al langere tijd samen. Daar profiteren onze klanten van met snellere en slimmere innovaties!

Whyellow groeit, en een van de gebieden waarop dit de komende jaren nog meer gaat gebeuren is OutSystems. Naast de ‘high code’-oplossingen die de teams nu al ontwikkelen, gaan we klanten ook vaker een ‘low code’-optie bieden. Wat mij betreft is dat overigens geen of/of-situatie.  ‘Digitale oplossingen creëren voor unieke uitdagingen’ doet Whyellow altijd met de best passende technology stack. Soms is dat high code, soms low code en even zo vaak een combinatie van beiden.

Ik vind het super dat ik me bezig mag gaan houden met de groei van team Echo dat zich toe gaat leggen op onze OutSystems-dienstverlening.”

Deel deze blog

Weten of Whyellow ook voor jou een geschikte werkgever is? We maken graag kennis met je.

Maak afspraak

Gerelateerde blogs

  • Blog Luuk
  • Jaap van stagiair naar bijbaan
2022-04-06T13:23:05+02:00
Ga naar de bovenkant