Power-S

Ticketfun (mede mogelijk gemaakt door Power-S) is een app voor de smartphone, die de voorpret van bezoekers aan een concert vergroot. Na aanschaf van de kaartjes worden bezoekers in de aanloop naar het concert getrakteerd op achtergrondinformatie, beeldmateriaal en nieuwsberichten rond de optredende artiest.

 

Uitdaging

POWER-S is het creatieve collectief van marketing- en communicatiespecialisten gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. In samenwerking met Ticketmaster hebben zij het concept Ticketfun bedacht en ontwikkeld. Het doel is om de beleving van concerten te vergroten door concertbezoekers in de periode voorafgaand aan het concert allerlei informatie te sturen. Dat kan gaan om persoonlijk nieuws over de betreffende artiest, praktische informatie over de concertlocatie, aanbiedingen of mogelijkheden om foto’s en reviews te delen met andere concertbezoekers.

Oplossing

Whyellow heeft de app gebouwd, POWER-S de backend en het grafisch design. De eerste positieve ervaringen zijn in de loop van 2015 opgedaan in samenwerking met het poptheater van Eindhoven, De Effenaar.