MyHome

MyHome is de leukste droomwoning zoekmachine voor huizenzoekers. Tinder en Funda in één. Volledig mobiel, wordt zoeken naar je nieuwe droomwoning makkelijker en leuker. En een nieuw huis zoek je niet alleen, swipe tot je een supermatch hebt met je partner op Myhome.

 

Uitdaging

Wie op zoek is naar een woning maakt meestal gebruik van zoek-engines op internet. Die werken prima, als je precies weet wat je zoekt. Maar dan moet je wel weten wat jouw zoekcriteria zijn, maar die zijn voor de woningzoekende niet altijd even vastomlijnd. Je ideale woning vinden is bij uitstek ook een kwestie van gevoel. Het gevolg is dat je door de bomen het bos niet meer ziet, door het grote aanbod die ene woning niet ziet, die precies bij jouw gevoel en jouw wensen aansluit. Laat staan dat je ook nog een compromis moet vinden met je partner als het gaat om soort woning, ligging en bouwstijl…

Oplossing

Whyellow is de technologiepartner voor MyHome en heeft met eigen matching technologie de MyHome-app ontwikkeld. De gebruiker swiped (like/dislike) woningen die MyHome presenteert. Door slimme algoritmes leert de app je steeds beter kennen. De suggesties van de app sluiten dan ook steeds beter aan bij de wensen van de woningzoekende. Die droomwoning komt op een speelse manier dus steeds dichterbij. En als je partner dat ook doet helpt de app bij het vinden van jullie supermatch!

Whyelllow is verantwoordelijk voor de technische realisatie en het beheer van de apps (IOS en Android) en de slimme back-end. Onze slimme zelflerende engines zetten wij in voor een optimale prestatie van de MyHome-app, die draait op ons eigen platform.

Kijk op myhome.nl voor meer informatie.