AgroVision

AgroVision levert voor agrarische ondernemers IT oplossingen, en speelt daarmee in op de ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Agrovision helpt boeren bij het organiseren van hun dagelijkse werkzaamheden gericht op management en boekhouding. Dit doen zij onder andere met programma’s die hen helpen het werk te automatiseren en/of te vereenvoudigen.

 

Uitdaging

AgroVision vroeg ons een nieuw programma te ontwikkelen gericht op varkensboeren en hun dagelijkse handelingen. Veel boeren hebben te maken met administratieve werkzaamheden waardoor zij niet tot de kerntaken van hun werkzaamheden komen. Dit leidt in veel gevallen tot het niet hebben van een efficiënte dagplanning, te weinig tijd of onnodige fouten in de papieren administratie.

Oplossing

Samen met Agrovision heeft Whyellow de mobiele applicatie PigVision ontwikkeld die varkensboeren ondersteunt bij de registratie van al hun dagelijkse handelingen en te verrichten taken in de stal. Met deze app kunnen zij onder andere met een barcode scanner de handelingen of te verrichten taken per varken registreren en/of inzien. De gegevens komen automatisch, zonder fouten en zonder dubbel werk in het zeugenprogramma. Dat betekent tijdswinst, betrouwbare informatie en eenvoudig inzicht!

Bekijk de video voor een volledige uitleg over de applicatie Pigvision.

Resultaat

  • 200+ gebruikers in Nederlands & België in 3 maanden tijd
  • Efficiënt en minder foutgevoelig
  • 24/7 managementinformatie beschikbaar
  • Toekomstperspectief: verbeteringen in kernproces