improve.

Future-proof digitaliseren van bedrijfsprocessen.

Jouw uitdaging

Je wil vooruit. Je klanten beter bedienen, processen efficiënter uitvoeren, kosten besparen. Je hebt al een bestaande IT-omgeving en een scala aan applicaties die hierop draaien. En waar je medewerkers en eindgebruikers dagelijks intensief gebruik van maken. Hoe houd je de operatie draaiende, terwijl je je platform, schaalbaar, de toekomst in helpt?

Ons antwoord

We bespreken graag met je waar jouw unieke uitdagingen liggen. En bekijken dan waar we het beste kunnen beginnen. Moet er eerst gewerkt worden aan de onderliggende architectuur? Of ligt de prioriteit misschien bij het snel realiseren van functionaliteit waarmee medewerkers overtuigd worden van de noodzaak tot vernieuwing? In alle gevallen verliezen we het grote plaatje niet uit het oog: een schaalbaar platform, dat met gebruik van de best passende technologiën, de basis biedt voor future-proof vernieuwing van je digitale landschap. Digitale transformatie dus, maar dan zonder de blabla.

Een voorbeeld: gezonde veestapel dankzij automatische monitoring

Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) werkt elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van dieren in Nederland. Whyellow realiseerde één modulair systeem waarin GD, veehouders en dierenartsen efficiënt samenwerken aan het ziektevrij verklaren van de Nederlandse veestapel.

Lees meer over deze case

Onze aanpak

Hoe we werken

De beste verandering bereik je door verschillende disciplines samen te laten werken. Wij helpen je bij het resultaatgericht inzetten van een agile werkwijze. Scrum met een plan noemen wij dat. Dat begint met brainstormsessies waarin we samen onze creativiteit loslaten op bestaande processen (met nieuwe doelen). Om daarna zo snel mogelijk van ontwerp tot een bruikbare oplossing te komen, deze te valideren in de praktijk en de cyclus dan opnieuw te doorlopen om de oplossing uit te bouwen en te verbeteren.

Wij zijn gecertificeerd voor zowel de ISO 27001 als de NEN 7510 norm. Dat betekent dat wij alle maatregelen hebben getroffen die ervoor zorgen dat informatiebeveiliging een gecontroleerd proces wordt.

Architectuur

We vinden niet steeds het wiel opnieuw uit, maar werken met een bewezen technology stack, coding standards, quality control, source/release- en standard requirement management-processen. In normale mensentaal? We weten wat we doen en streven naar schaalbare en goed onderhoudbare oplossingen. Hiervoor hebben wij Whyellow Basecamp ontwikkeld: een basisarchitectuur die als basis dient voor onze oplossingen. Whyellow Basecamp bevat o.a. een standaard OTAP (Ontwikkel-Test-Acceptatie-Productie)-straat in onze cloudomgeving waarmee we direct kunnen beginnen met het ontwikkelen van de gewenste software.

Minimum lovable product

Wij gaan voor snel resultaat: dat wat minimaal nodig is om je gewenste oplossing in de praktijk te toetsen. En van daaruit verder ontwikkelen.

De grootste fout in software engineering is te lang blijven hangen in het proces van creëren, verbeteren en steeds maar meer functionaliteit toevoegen. Niet alleen wordt het ontwikkelen daarmee onnodig duur, het duurt vooral ook te lang voordat de eindgebruiker het eindproduct kan toetsen. En dat terwijl pas tijdens gebruik in de praktijk blijkt of de gemaakte keuzes goed zijn.
Zo snel mogelijk naar de markt met een eerste versie van een product, ookwel een Minimum Viable Product genoemd. Dat is ons doel. Een bruikbaar, valideerbaar resultaat als eerste stap, en met feedback uit de praktijk toewerken naar een verbeterde release. Zo creëren we, gezamenlijk, een digitale oplossing waar gebruikers echt blij van worden: het Minimal Loveable Product.

Solutions

Lekker vaag, ‘digitale oplossingen’? Wij maken software voor unieke processen. Denk daarbij aan:

  • Web- en mobile applicaties  (apps)  ‘op’ bedrijfsprocessen die online communicatie met een organisatie 24×7 mogelijk maken. Ongeacht via welk kanaal de gebruiker communiceert, er is altijd 1 centraal klantbeeld. Omnichannel dus.
  • Bedrijfsapplicaties die processen efficiënter te maken. Zoals een nieuw front-end op bestaande legacy applicaties. Goed geïntegreerd en met workflows op basis van events i.p.v. data.
  • Management dashboards: slimme opslag, interpretatie en presentatie van data uit verschillende bronnen waardoor processen inzichtelijk zijn en stuurinformatie altijd snel voorhanden is.

Nieuwe technologie

Wij helpen bij de keuze voor de juiste technologie. Is je doel het ontwikkelen van een enkele toepassing of juist meerdere? Hoe veranderlijk moet de oplossing zijn? Hoe schaalbaar? Wat zijn je UX-eisen en zitten je gebruikers extern of intern? In welke mate spelen integratie met legacy systemen, artificial intelligence of data een rol? Past een open source stack of is een lowcode platform als Outsystems of Mendix de best passende oplossing? Wij  beschikken over expertise van en ervaring met o.a  deze technologieën.

Na het project

Kritische eindgebruikers eisen 24×7 beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van je IT-omgeving en dat vraagt om kennis, ervaring, slagvaardigheid en goede processen. Wij nemen desgewenst hosting en beheer van de software volledig uit handen. We maken daarbij gebruik van solide Europese cloud leveranciers als Clevercloud of Microsoft Azure en geautomatiseerde deployment/scaling oplossingen als Kubernates/Docker. Zo gaan we voor een duurzame relatie.

Meer improving projecten van ons zien? Bekijk deze cases

Agrovision2019-09-04T13:54:47+02:00
Digitale administratie Agrovision
Gezondheidsdienst voor Dieren2021-03-25T12:16:52+02:00
Automatische monitoring voor de Gezondheidsdienst voor Dieren
Prinses Máxima Centrum2019-09-04T13:51:59+02:00
Effectievere behandeling Prinses Maxima Centrum
< Innovate

Andere diensten

Involve >

Unieke uitdaging zoekt betrouwbare IT-partner?
Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Neem contact op