Over ons

Whyellow is opgericht in 2014 in het hart van innovatief Eindhoven: Strijp-S. Gevestigd op de oude Philips terreinen in het gebouw “Videolab”, de bakermat van de DVD en de Blueray speler. Een kantoor doordrenkt van uitvindingen dus.

Whyellow ontwikkelt op basis van de laatste technieken softwareoplossingen op maat. Oplossingen die snel in gebruik kunnen worden genomen en dus snel toegevoegde waarde leveren. Oplossingen met een focus op gebruikerservaring, voor de veeleisende en moderne gebruiker waar iedereen makkelijk intuïtief zijn of haar weg in vindt.

Het realiseren van ambities en ideeën van onze klanten staat bij ons voorop. Onze aanpak kenmerkt zich door heldere communicatie, creativiteit en ondernemerschap.

Whyellow hanteert duidelijke uitgangspunten en voorwaarden. Onze secure cloud oplossingen vragen alleen internet toegang met een smart phone, tablet en/of browser. Wij kunnen ook zorgen voor de inrichting van uw cloud omgeving(en) en het beheer van uw systeem. Dat doen wij pro-actief zodat u geen zorgen heeft over de beschikbaarheid van uw informatievoorzieningen.

Klik hier voor een overzicht van onze algemene voorwaarden.

Ons team

Birgit

van Herk

Marketeer / Recruiter

Het mooiste aan dit vak? ‘Horen wat er niet gezegd wordt’. Vindt het geweldig om continu (nieuwe) communicatiepatronen te ontdekken. Nieuwsgierigheid en creativiteit zijn daarbij de drijfveren. Hobby’s: kilometers ver en hoog reizen om de mooiste plekken op aarde te bewonderen.

Brandon

van Lent

Software developer

Backend developer met een voorkeur voor architectuur en algoritmiek. Om die reden vaak het technisch geweten, de man die de lijnen bewaakt. Hobby’s: gaming met een voorkeur voor puzzel- en tactische/ strategische games.

David

van Dijk

Software developer

Frontend specialist vooral goed in Angular development. Fervent motorrijder, schuwt geen regenbui om op 2 wielen op de plaats van bestemming te komen. Hobby’s: tent op de rug en gaan.

Fabian

Claasen

Software developer

Fullstack developer met een voorkeur voor back-end. Supersnel en efficiënt. Blijft rustig onder alle omstandigheden, niet gestresst te krijgen. Vaak op het water te vinden met zijn zeilboot. In het weekend regelmatig met een biertje en een controller in de hand te vinden.

Joel

de Jong

Senior software developer

Full stack developer en analytisch brein dat geen enkel vraagstuk schuwt. Maker in hart en nieren. Hobby’s: Is het liefst ergens op een berg te vinden, ofwel heel langzaam ertegenop lopend, ofwel op de latten met lichtsnelheid naar beneden. Probeert verder uit zoveel mogelijk muziekinstrumenten iets van muziek te toveren.

Kevin

Brok

Software developer

Multi inzetbaar full stack developer. Frontend, backend, DB, mobile Kevin kan/doet alles met grote focus. Hobby’s: fervent gamer, old en new school.

Koen

Siemelink

Teamleider / Developer

Teamleider met verstand van techniek. Dat maakt dat hij goed de vertaalslag van business naar realisatie kan maken. Hobby’s: teveel, te hard en allemaal gevaarlijk.

Mark

Mastop

CTO

Oprichter van Whyellow en verantwoordelijk voor de technologische strategie van het bedrijf. Met 20+ jaar ervaring een oude vos, maar nog steeds jong van geest. Hobby’s: voortdurend aan het sleutelen aan zijn oldtimer.

Max

Maes

Software developer

Frontend specialist mr. Angular en mr. Android volgt alle ontwikkelingen op dat vlak. Hobby’s: wat niet? Sowieso pingelen op de Ibanez en tevens fanatiek bordspelspeler.

Michiel

Lampe

CEO

Oprichter van Whyellow en eind-verantwoordelijke. Ruim 25 jaar ervaring in IT service bedrijven. Zet graag creativiteit in om klant ambities te realiseren. Hobby’s: bij weer en geen weer op pad met de Ducati.

Michel

Pater

Software developer

Full stack developer, met een voorkeur voor backend en specialisatie op mobile Android development. Hobby’s: deze olijke Drent is met stip de grootste bordspel fanaat. Bezoekt beurzen en introduceert wekelijks nieuwe games in het bedrijf.

Pieter

Hoogestijn

Senior software developer / Scrummaster

Backend expert met een duidelijke mening en een scherp oog voor het proces. Veel ervaring in het scrummaster-schap, goede communicator en altijd op zoek naar verbetering. Hobby’s: Vindt altijd de weg en zet de lijnen uit door zijn ruime scouting (bestuurs) ervaring, hardlopen en gitaarspelen

Rianne

Schaekens

Business analist / UX expert

Informatie analist en UX expert, doorgrond bedrijfsprocessen en vertaalt deze naar de ultieme ondersteuning. Helder, intuïtief en bruikbaar. Een no-nonsense type die recht op haar doel afgaat. Hobby’s: fantastische taarten bakken en koelkastmagneten verzamelen van iedere Destination Unknown.

Rudolph

Lesire

Software developer

Altijd goedlachse full-stack developer die eigenlijk alleen maar in oplossingen kan denken. Vloeiend in meerdere talen, vooral in C# en Engels. Voor nieuwe technologieën kun je hem altijd wakker maken. Hobbies: kampioen Fifa18 en af en toe gaat de zonnebril op voor een spelletje poker.

Sebastiaan

Sloos

COO

Managing partner en de operationele man, met ruim 20 jaar ervaring ook een oude rot. Een ruime achtergrond in IT projecten, HR en operationele bedrijfsvoering. Hobby’s: tegen zijn zin ook autosleutelaar na aanschaf van een (bijna) klassieke VW T3.

Tamara

Wigmans

Business analist / Product owner

Sterk in analyse van complexe vraagstukken. Lekker eigenwijs, enthousiast, perfectionistisch op de inhoud en strak op het proces. Hobby’s: Rent graag “the extra mile” zowel in sportieve als in professionele zin, hartstikke (cross) fit, een passie voor lekker en vooral gezond eten, maar kan voor een wijntje (of twee) een uitzondering maken.

Tim

Holtermann

Teamleider / Testcoördinator / Designer

Een creatief brein met voorliefde voor een fantastische gebruikerservaring, maar zeker geen perfectionist die het doel niet voor ogen houdt. Regelt projecten en support. Hobby’s: voor dag en dauw in het zwembad en zelfs in de lente nog op de piste te vinden.

Vincent

van den Goor

Software developer

Full stack developer met focus op het realiseren van gebruiksvriendelijke en eenvoudige oplossingen. Gelooft dat dit niet ten koste hoeft te gaan van functionaliteit. Hobby’s: volgt zo veel mogelijk voetbalcompetities en speelt bij zijn band de mooiste gitaarsolo’s.

Willem-Jan

van Dun

Business analist / Consultant

Extreem klantgerichte consultant met bedrijfskundige achtergrond. Doortastend en vooral geduldig in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Resultaat staat voorop en stopt niet voordat het doel kan worden afgevinkt. Hobby’s:(zaal-)voetbal en sportschool. Zet verder de wekker (als er geen feest is gevierd) voor Max Verstapppen.

Wouter

van Outersterp

Technisch architect / Developer

Ruime kennis en ervaring op development vlak. Weet hoe software te structureren zodat het schaalbaar, onderhoudbaar, secure en performant wordt. Een technisch probleem? Wouter weet raad. Hobby’s: Onze eigen Cesar Zuiderwijk en IT all the way.